Eğitime Destek Platformu’ndan; BEKLENEN MİLLET KONFERANSI

GÜNDEM 27.11.2019 - 13:00, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1622+ kez okundu.
 

Eğitime Destek Platformu’ndan; BEKLENEN MİLLET KONFERANSI

Eğitime Destek Platformu’ndan; BEKLENEN MİLLET KONFERANSI
Eğitime Destek Platformu Isparta İl Temsilciliği, ‘Beklenen Millet’ konulu konferans programı düzenledi. Konferansa konuşmacı olarak Almanya’da yaşayan Ünlü Aktivist – Yazar Tuğrul Selmanoğlu katıldı.   Eğitime Destek Platformu Isparta Temsilciliği sosyal ve kültürel çalışmalarına devam ediyor. Abdurrahman Akçil’in Temsilciliğini yaptığı platform bugün Aktivist – Yazar Tuğrul Selmanoğlu’nun konuşmacı olarak katıldığı bir konferans gerçekleştirdi. EĞİTİME DESTEK PLATFORMUNDAN KONFERANS Işıkkent Mahallesindeki Tevfik Akkan İmam – Hatip Anadolu Kız Lisesi Konferans Salonunda saat 14.00’te başlayan programa; Belediye Başkan Yardımcıları Fahretdin Gözgün ve Uğur Büyükçulcu, Okul Müdürleri, Öğretmen ve Veliler ile öğrenciler katıldı. SELMANOĞLU; “TÜRKLÜĞÜMÜZÜN VE TÜRKİYE’MİZİN KIYMETİNİ BİLELİM” Büyük ilgi gören konferansta konuşan Tuğrul Selmanoğlu gündeme dair konuları değerlendirerek; “Ben Almanya’da yaşıyorum. Belki sizler burada yani Türkiye’de yaşadığınız için ülkenizin değerini bilmeyebilirsiniz. Ancak, Türkiye gerçekten her şeyiyle mükemmel bir ülke. Onun için burada yaşamanın değerini ve kıymetini iyi bilin. Çünkü, Türkiye dışındaki milyonlarca Türk bu kıymetin farkında. Hatta, dünya genelindeki Müslümanlar da farkında” dedi. “ŞUANA KADAR 40 ÜLKEYE GİTTİM TÜRKİYE GİBİSİNİ GÖRMEDİM” Türkiye ve Türk insanının bu çoğrafyanın abisi olduğunu vurgulayan Selmanoğlu, ‘Beklenen Millet’ sunumunun içeriğinin Yeni Zelanda ile alakalı olduğunu söyleyerek bu zamana kadar gitmiş olduğu 40 İslam ülkesinde gözlemlediklerini dinleyicilerle paylaştı. “TÜRKİYE, DÜNYA MÜSLÜMANLARININ UMUDUDUR” Gittiği ülkelerdeki Müslümanlara karşı gösterilen tepkilere dikkat çeken Selmanoğlu, “Hrıstiyanlar Müslümanlara karşı insanlık suçu işliyorlar. Bu ülkelere gitmemdeki en büyük sebep 100 yaşın üzerindeki bir ninenin ‘Türkler bizi kurtaracak diye bekliyorum’ demesi ve üzerimde bir sorumluluk hissetmiş olmam. Yurt dışında ‘Dünyada Türkiye’den başka süper güç yoktur’ diye biliniyor ve her camide bizlere dua ediyorlar. “TÜRKİYE GÖNÜLLERDE TAHT KURMUŞ TEK DÜNYA ÜLKESİDİR” Ben işim gereği bir çok ülkeye gittim. Oralarda binlerce insanla görüştüm. Afrika’daki insanlara merhametsizce davranıyorlar ve onları köle olarak çalıştırıyorlar. İslam’ı kötü göstererek algı operasyonu yapıyorlar. Batı’nın gerçek yüzünü Afrika’da çok açık bir şekilde görebilirsiniz. Batı’nın soykırım yapmadığı yer kalmadı fakat hala kendileri demokrasiden bahsedebiliyor. Batı; sanayi ve alt yapı olarak bizim medeniyetimizi kıskanıyor. Ancak, dünya genelindeki tüm Müslümanlar ve Türkler Türkiye’yi gönüllerine yazmış durumdalar. Bu hiçbir kimsenin inkar edemeyeceği bir gerçek” dedi.
Eğitime Destek Platformu’ndan; BEKLENEN MİLLET KONFERANSI

Eğitime Destek Platformu Isparta İl Temsilciliği, ‘Beklenen Millet’ konulu konferans programı düzenledi. Konferansa konuşmacı olarak Almanya’da yaşayan Ünlü Aktivist – Yazar Tuğrul Selmanoğlu katıldı.
 
Eğitime Destek Platformu Isparta Temsilciliği sosyal ve kültürel çalışmalarına devam ediyor. Abdurrahman Akçil’in Temsilciliğini yaptığı platform bugün Aktivist – Yazar Tuğrul Selmanoğlu’nun konuşmacı olarak katıldığı bir konferans gerçekleştirdi.
EĞİTİME DESTEK
PLATFORMUNDAN KONFERANS
Işıkkent Mahallesindeki Tevfik Akkan İmam – Hatip Anadolu Kız Lisesi Konferans Salonunda saat 14.00’te başlayan programa; Belediye Başkan Yardımcıları Fahretdin Gözgün ve Uğur Büyükçulcu, Okul Müdürleri, Öğretmen ve Veliler ile öğrenciler katıldı.
SELMANOĞLU; “TÜRKLÜĞÜMÜZÜN VE
TÜRKİYE’MİZİN KIYMETİNİ BİLELİM”
Büyük ilgi gören konferansta konuşan Tuğrul Selmanoğlu gündeme dair konuları değerlendirerek; “Ben Almanya’da yaşıyorum. Belki sizler burada yani Türkiye’de yaşadığınız için ülkenizin değerini bilmeyebilirsiniz. Ancak, Türkiye gerçekten her şeyiyle mükemmel bir ülke. Onun için burada yaşamanın değerini ve kıymetini iyi bilin. Çünkü, Türkiye dışındaki milyonlarca Türk bu kıymetin farkında. Hatta, dünya genelindeki Müslümanlar da farkında” dedi.
“ŞUANA KADAR 40 ÜLKEYE GİTTİM
TÜRKİYE GİBİSİNİ GÖRMEDİM”
Türkiye ve Türk insanının bu çoğrafyanın abisi olduğunu vurgulayan Selmanoğlu, ‘Beklenen Millet’ sunumunun içeriğinin Yeni Zelanda ile alakalı olduğunu söyleyerek bu zamana kadar gitmiş olduğu 40 İslam ülkesinde gözlemlediklerini dinleyicilerle paylaştı.
“TÜRKİYE, DÜNYA MÜSLÜMANLARININ UMUDUDUR”
Gittiği ülkelerdeki Müslümanlara karşı gösterilen tepkilere dikkat çeken Selmanoğlu, “Hrıstiyanlar Müslümanlara karşı insanlık suçu işliyorlar. Bu ülkelere gitmemdeki en büyük sebep 100 yaşın üzerindeki bir ninenin ‘Türkler bizi kurtaracak diye bekliyorum’ demesi ve üzerimde bir sorumluluk hissetmiş olmam. Yurt dışında ‘Dünyada Türkiye’den başka süper güç yoktur’ diye biliniyor ve her camide bizlere dua ediyorlar.
“TÜRKİYE GÖNÜLLERDE TAHT
KURMUŞ TEK DÜNYA ÜLKESİDİR”
Ben işim gereği bir çok ülkeye gittim. Oralarda binlerce insanla görüştüm. Afrika’daki insanlara merhametsizce davranıyorlar ve onları köle olarak çalıştırıyorlar. İslam’ı kötü göstererek algı operasyonu yapıyorlar. Batı’nın gerçek yüzünü Afrika’da çok açık bir şekilde görebilirsiniz. Batı’nın soykırım yapmadığı yer kalmadı fakat hala kendileri demokrasiden bahsedebiliyor. Batı; sanayi ve alt yapı olarak bizim medeniyetimizi kıskanıyor. Ancak, dünya genelindeki tüm Müslümanlar ve Türkler Türkiye’yi gönüllerine yazmış durumdalar. Bu hiçbir kimsenin inkar edemeyeceği bir gerçek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.