EĞİRDİR'DE SICAK SAATLER

11.08.2015 - 13:44, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2521+ kez okundu.
 

EĞİRDİR'DE SICAK SAATLER

Eğirdir'de Sıcak Saatler
Dün gece saat 00.30 sıralarında Eğirdir halkı silahsesleriyle uyandı. Afyon Plakalı bir kamyonetle komşu İlçemiz Sütçülerdençaldıkları 2 Büyük Baş Hayvanı alan ve daha önce hayvan hırsızlığından kaydıbulunan şahıslar Eğirdir girişinde Jandarma tarafından fark edildi. Jandarmanındur uyarılarını dikkate almayan hırsızlar son gaz şehir merkezinden kaçmayaçalıştı. Köprübaşı mevkiinden, Nafiz Yürekliyi geçtikten sonra yanbakan olarakbilinen Barla yoluna kadar kovalamaca sürerken jandarma zaman zamanda havayauyarı ateşi açtı.   Barla yolu üzerinde yanbakanda durdurulan araçta bulunanşahıs gözaltına alınırken, araçta 2 büyük baş hayvan ele geçirildi. Hayvanhırsızlarının 3 kişi oldukları 2'sinin ise kaçtığı görgü tanıklarınca ifadeediliyor.   Jandarma olaylı ilgili soruşturmayı sürdürüyor.  Kemal Erben 
Eğirdir'de Sıcak Saatler

Dün gece saat 00.30 sıralarında Eğirdir halkı silahsesleriyle uyandı. Afyon Plakalı bir kamyonetle komşu İlçemiz Sütçülerdençaldıkları 2 Büyük Baş Hayvanı alan ve daha önce hayvan hırsızlığından kaydıbulunan şahıslar Eğirdir girişinde Jandarma tarafından fark edildi. Jandarmanındur uyarılarını dikkate almayan hırsızlar son gaz şehir merkezinden kaçmayaçalıştı. Köprübaşı mevkiinden, Nafiz Yürekliyi geçtikten sonra yanbakan olarakbilinen Barla yoluna kadar kovalamaca sürerken jandarma zaman zamanda havayauyarı ateşi açtı.

 

Barla yolu üzerinde yanbakanda durdurulan araçta bulunanşahıs gözaltına alınırken, araçta 2 büyük baş hayvan ele geçirildi. Hayvanhırsızlarının 3 kişi oldukları 2'sinin ise kaçtığı görgü tanıklarınca ifadeediliyor.

 

Jandarma olaylı ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

 Kemal Erben 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.