EĞİRDİR'DE KAZA 1 AĞIR YARALI

ASAYİŞ 23.11.2015 - 01:42, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1827+ kez okundu.
 

EĞİRDİR'DE KAZA 1 AĞIR YARALI

Az önce Eğirdir Kemik Hastanesi altından geçen Konya Karayolunda 60 YC 191 Plakalı Broadway marka araç ilk önce kaldırıma çarptı daha sonra defalarca takla attıktan sonra çimenlik alanda korkuluklara takılı kaldı. Araç sürücüsü olay yerine gelen ambulansla Eğirdir Kemik Hastanesine kaldırıldı. Sürücünün bilinci kapalı, hayati tehlikesi mevcut. Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor. Kemal ERBEN/EĞİRDİR

Az önce Eğirdir Kemik Hastanesi altından geçen Konya Karayolunda 60 YC 191 Plakalı Broadway marka araç ilk önce kaldırıma çarptı daha sonra defalarca takla attıktan sonra çimenlik alanda korkuluklara takılı kaldı.

Araç sürücüsü olay yerine gelen ambulansla Eğirdir Kemik Hastanesine kaldırıldı. Sürücünün bilinci kapalı, hayati tehlikesi mevcut. Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Kemal ERBEN/EĞİRDİR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.