EĞİRDİR BELEDİYESİ YATIRIMLAR İÇİN KREDİ KULLANACAK

GÜNDEM 09.05.2019 - 11:34, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2277+ kez okundu.
 

EĞİRDİR BELEDİYESİ YATIRIMLAR İÇİN KREDİ KULLANACAK

EĞİRDİR BELEDİYESİ YATIRIMLAR İÇİN KREDİ KULLANACAK
Eğirdir Belediyesi Mayıs Ayı Belediye Meclis Toplantısının 3. Oturumu Gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Veli Gök başkanlığında gerçekleşen açılış ve yoklamanın ardından Vakıfbank'tan Belediyenin yatırım ihtiyaçları için kredi çekilmesi konusunda Plan Bütçe Komisyonu raporu doğrultusunda Meclis Üyelerinin oyuna sunuldu ve oy birliği ile kabul edildi. Su gelirleri tarifelerinin 1.maddesinden 31. Maddesine kadar görüşülmesi konusunda Plan Bütçe  Komisyonu raporu okundu. Gündem maddesi hazırlanan rapor doğrultusunda oy birliği ile kabul edildi. Kıyı Kanununun uygulanması konusundaki gündem maddesi İmar Bayındırlık Komisyonu, Çevre ve Sağlık  Komisyonu ve Sanayi ve Ticaret Doğal Kaynaklar Komisyonlarına havalesi oy birliği ile kabul edildi. 9 Mayıs 2019 saat 16.00'da toplanmak üzere birleşime ara verildi.  
EĞİRDİR BELEDİYESİ YATIRIMLAR İÇİN KREDİ KULLANACAK

Eğirdir Belediyesi Mayıs Ayı Belediye Meclis Toplantısının 3. Oturumu Gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Veli Gök başkanlığında gerçekleşen açılış ve yoklamanın ardından Vakıfbank'tan Belediyenin yatırım ihtiyaçları için kredi çekilmesi konusunda Plan Bütçe Komisyonu raporu doğrultusunda Meclis Üyelerinin oyuna sunuldu ve oy birliği ile kabul edildi.

Su gelirleri tarifelerinin 1.maddesinden 31. Maddesine kadar görüşülmesi konusunda Plan Bütçe  Komisyonu raporu okundu. Gündem maddesi hazırlanan rapor doğrultusunda oy birliği ile kabul edildi. Kıyı Kanununun uygulanması konusundaki gündem maddesi İmar Bayındırlık Komisyonu, Çevre ve Sağlık  Komisyonu ve Sanayi ve Ticaret Doğal Kaynaklar Komisyonlarına havalesi oy birliği ile kabul edildi. 9 Mayıs 2019 saat 16.00'da toplanmak üzere birleşime ara verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.