Eğirdir Akın Gazetesi 52 yaşında

GÜNDEM 14.01.2022 - 01:45, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2370+ kez okundu.
 

Eğirdir Akın Gazetesi 52 yaşında

Eğirdir Akın Gazetesi 52 yaşında
1971 yılında yayın hayatına başlayan Eğirdir Akın Gazetesi 52 yaşında. Bu çerçevede Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş, Başkan Yardımcısı Emre Altuğ, Yönetim kurulu üyeleri Selçuk Öçal ve Duayen Gazeteci Nasuh Özkan, Eğirdir Akın Gazetesini ziyaret ederek "nice yıllara" temennisinde bulundular.  Eğirdir Akın Gazetesi İmtiyaz Sahibi Abdullah Sinan, Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Nilgün Sinan ve Muhabir Emel Turan Kartal ile birlikte yıldönümü pastasını kesen IGC Başkanı Mustafa Baş ve beraberindekiler emeği geçenleri kutlayıp yayın hayatında başarılar dilediler.  Akın Gazetesi Sahibi Abdullah Sinan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken IGC Başkanı Mustafa Baş'da "1971 yılından bu yana Eğirdir’in sesini duyuran Akın Gazetesi’nin 52. kuruluş yıldönümünde Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcımız Emre Altuğ, Selçuk Öcal ve beraberinde duayen Gazeteci Nasuh Özkan ile birlikte Akın Gazetesinin İmtiyaz Sahibi Abdullah Sinan abimizi ziyaret ettik. Başta meslektaşlarımız olmak üzere mesai arkadaşları; Nilgün Sinan, Emel Turan Kartal ve emeği geçenleri kutlar, yayın hayatında nice yıllar dilerim." şeklinde konuştu.  
Eğirdir Akın Gazetesi 52 yaşında

1971 yılında yayın hayatına başlayan Eğirdir Akın Gazetesi 52 yaşında. Bu çerçevede Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş, Başkan Yardımcısı Emre Altuğ, Yönetim kurulu üyeleri Selçuk Öçal ve Duayen Gazeteci Nasuh Özkan, Eğirdir Akın Gazetesini ziyaret ederek "nice yıllara" temennisinde bulundular. 

Eğirdir Akın Gazetesi İmtiyaz Sahibi Abdullah Sinan, Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Nilgün Sinan ve Muhabir Emel Turan Kartal ile birlikte yıldönümü pastasını kesen IGC Başkanı Mustafa Baş ve beraberindekiler emeği geçenleri kutlayıp yayın hayatında başarılar dilediler.

 Akın Gazetesi Sahibi Abdullah Sinan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken IGC Başkanı Mustafa Baş'da "1971 yılından bu yana Eğirdir’in sesini duyuran Akın Gazetesi’nin 52. kuruluş yıldönümünde Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcımız Emre Altuğ, Selçuk Öcal ve beraberinde duayen Gazeteci Nasuh Özkan ile birlikte Akın Gazetesinin İmtiyaz Sahibi Abdullah Sinan abimizi ziyaret ettik. Başta meslektaşlarımız olmak üzere mesai arkadaşları; Nilgün Sinan, Emel Turan Kartal ve emeği geçenleri kutlar, yayın hayatında nice yıllar dilerim." şeklinde konuştu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.