Ebrunun Kanser Peşini Bırakmadı!

GÜNDEM 03.07.2015 - 11:47, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1938+ kez okundu.
 

Ebrunun Kanser Peşini Bırakmadı!

4 yıl önce Malim Melanom Kanseri’ni yenmeyi başaran 23 yaşındaki Ebru Dolaksız, kanser hastalığı yeniden nüksettiği için 3 aydır tedavi gördüğü SDÜ Tıp fakültesinde dün hayata veda etti. Bu kez, kanser Ebru’yu yendi. Ebru Dolaksız, bir bacağını diz kapağı seviyesinden itibaren kaybetmesine karşın neşeli tavırları ile çevresine ışık saçıyordu. Sevinç ve motivasyon kaynağı idi. Ebru, 3 ay sonra Nikah Masası’na oturacaktı. Ebru Dolaksız; 23 yaşında 19 yaşandı iken İletişim Lisesi’nde eğitim- öğretim görürken kansere yakalandı. Uzun bir tedavi süreci geçirdi. Malim Melanom’u yenmeyi başardı. Bir bacağı diz kapağı seviyesinden itibaren kesilmesine rağmen kanseri yenmişti. Tekrar nükseden kanserle 3 ay savaştı ancak dün hayata veda etti. Merkez32 olarak merhumeye Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.

4 yıl önce Malim Melanom Kanseri’ni yenmeyi başaran 23 yaşındaki Ebru Dolaksız, kanser hastalığı yeniden nüksettiği için 3 aydır tedavi gördüğü SDÜ Tıp fakültesinde dün hayata veda etti. Bu kez, kanser Ebru’yu yendi.

Ebru Dolaksız, bir bacağını diz kapağı seviyesinden itibaren kaybetmesine karşın neşeli tavırları ile çevresine ışık saçıyordu. Sevinç ve motivasyon kaynağı idi. Ebru, 3 ay sonra Nikah Masası’na oturacaktı.

Ebru Dolaksız; 23 yaşında 19 yaşandı iken İletişim Lisesi’nde eğitim- öğretim görürken kansere yakalandı.
Uzun bir tedavi süreci geçirdi.
Malim Melanom’u yenmeyi başardı.
Bir bacağı diz kapağı seviyesinden itibaren kesilmesine rağmen kanseri yenmişti.
Tekrar nükseden kanserle 3 ay savaştı ancak dün hayata veda etti.

Merkez32 olarak merhumeye Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.