“Dükkanımın önünde duramazsın” dediği esnaf komşusuna kafa attı

GÜNDEM 25.01.2021 - 08:56, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2849+ kez okundu.
 

“Dükkanımın önünde duramazsın” dediği esnaf komşusuna kafa attı

“Dükkanımın önünde duramazsın” dediği esnaf komşusuna kafa attı
Isparta'da hac ve umre ürünleri satışı yapan M.A., bitişiğindeki esnaf komşusu M.Ç. ve babası tarafından darbedildi. M.Ç.'nin M.A.'ya kafa attığı anlar güvenlik kameralarına yansıdı. Olay, cuma günü Cumhuriyet Caddesi'nde meydana geldi. Hac ve umre ürünleri satan M.A. ile bitişiğindeki komşu esnaf M.Ç. ve babası A.Ç. arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında M.Ç., M.A.'ya kafa attı. M.Ç., yere düşen M.A.'ya vurmayı sürdürürken, çevredekiler araya girerek tarafları ayırdı. Yaralanan M.A., çağırılan ambulansla hastaneye kaldırıldı. Darp raporu alan M.A., polise gidip M.Ç. ve babası A.Ç.'den şikayetçi oldu. Baba ve oğlu hakkında soruşturma başlatıldı.Bu arada kavga anı, başka bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde taraflar arasında çıkan tartışmanın büyüdüğü, bu sırada M.Ç.'nin, M.A.'ya kafa attığı görüldü. DARP EDİLEN ESNAF O ANLARI ANLATTI 'Şikayetçi oldum, takipçisi olacağım' Isparta'da esnaf komşusu M.Ç. ve babası tarafından darbedilen Musab Akçil, o anları anlattı. Akçil, "Bu şahısların arka sokakta mağazaları var. Bizim mağazamızın oraya gelip müşterilerimizi çalmak için bekliyorlar. Olay günü de dükkanımın önüne geldiler. Olay kaldırımın üzerinde oluyor. Normal bekliyordum. Yanıma geliyorlar. Burada bekleyemeyeceğimi söyleyip küfür ederek bana saldırdılar. 'Niçin küfür ediyorsun' dediğimde darbetmeye başladılar. Daha sonra polisleri aradım. Hastaneye giderek tedavi olup, beyin travmasından dolayı rapor aldım. Şikayetçi oldum. Takipçisi olacağım" dedi.
“Dükkanımın önünde duramazsın” dediği esnaf komşusuna kafa attı

Isparta'da hac ve umre ürünleri satışı yapan M.A., bitişiğindeki esnaf komşusu M.Ç. ve babası tarafından darbedildi. M.Ç.'nin M.A.'ya kafa attığı anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, cuma günü Cumhuriyet Caddesi'nde meydana geldi. Hac ve umre ürünleri satan M.A. ile bitişiğindeki komşu esnaf M.Ç. ve babası A.Ç. arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında M.Ç., M.A.'ya kafa attı. M.Ç., yere düşen M.A.'ya vurmayı sürdürürken, çevredekiler araya girerek tarafları ayırdı.

Yaralanan M.A., çağırılan ambulansla hastaneye kaldırıldı. Darp raporu alan M.A., polise gidip M.Ç. ve babası A.Ç.'den şikayetçi oldu. Baba ve oğlu hakkında soruşturma başlatıldı.Bu arada kavga anı, başka bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde taraflar arasında çıkan tartışmanın büyüdüğü, bu sırada M.Ç.'nin, M.A.'ya kafa attığı görüldü.

DARP EDİLEN ESNAF O ANLARI ANLATTI

'Şikayetçi oldum, takipçisi olacağım' Isparta'da esnaf komşusu M.Ç. ve babası tarafından darbedilen Musab Akçil, o anları anlattı. Akçil, "Bu şahısların arka sokakta mağazaları var. Bizim mağazamızın oraya gelip müşterilerimizi çalmak için bekliyorlar.

Olay günü de dükkanımın önüne geldiler. Olay kaldırımın üzerinde oluyor. Normal bekliyordum. Yanıma geliyorlar. Burada bekleyemeyeceğimi söyleyip küfür ederek bana saldırdılar. 'Niçin küfür ediyorsun' dediğimde darbetmeye başladılar. Daha sonra polisleri aradım. Hastaneye giderek tedavi olup, beyin travmasından dolayı rapor aldım. Şikayetçi oldum. Takipçisi olacağım" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.