DÜĞÜN VE NİŞAN YAPACAKLAR DİKKAT!

GÜNDEM 06.08.2020 - 15:57, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2093+ kez okundu.
 

DÜĞÜN VE NİŞAN YAPACAKLAR DİKKAT!

DÜĞÜN VE NİŞAN YAPACAKLAR DİKKAT!
Koronavirüsteki tedirgin eden artış sonrasında bakanlıklar yeniden önlem düzeyini arttırmış ve denetimleri sıklaştırmıştı.  Bu kapsamda bugün 81 ilde bugüne kadarki en yoğun koronavirüs denetimi gerçekleştirilmeye başlandı. Bu önlem ve denetimler sürerken İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan yeni bir açıklama daha geldi. DÜĞÜN VE NİŞANLARA DENETLEME İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı son dakika açıklamasında "Cumartesi ve Pazar günleri nişan ve düğün törenleri denetlenecek" dedi. Soylu ayrıca "Dünyada ikinci dalganın geldiği noktasında bir değerlendirme var. Aynı durumla biz de karşılaşmayalım. Kendi kontrolümüzü kendimiz yapalım" ifadelerine yer verdi.
DÜĞÜN VE NİŞAN YAPACAKLAR DİKKAT!

Koronavirüsteki tedirgin eden artış sonrasında bakanlıklar yeniden önlem düzeyini arttırmış ve denetimleri sıklaştırmıştı.

 Bu kapsamda bugün 81 ilde bugüne kadarki en yoğun koronavirüs denetimi gerçekleştirilmeye başlandı. Bu önlem ve denetimler sürerken İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan yeni bir açıklama daha geldi.

DÜĞÜN VE NİŞANLARA DENETLEME

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı son dakika açıklamasında "Cumartesi ve Pazar günleri nişan ve düğün törenleri denetlenecek" dedi. Soylu ayrıca "Dünyada ikinci dalganın geldiği noktasında bir değerlendirme var. Aynı durumla biz de karşılaşmayalım. Kendi kontrolümüzü kendimiz yapalım" ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.