Duble yol sorunu bitti demek eksik bir ifadedir

GÜNDEM 28.01.2020 - 11:34, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2399+ kez okundu.
 

Duble yol sorunu bitti demek eksik bir ifadedir

Duble yol sorunu bitti demek eksik bir ifadedir
CHP İl Başkanı Ahmet Kürkçü; Duble yol sorunu bitti demek eksik bir ifadedir Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu’nun geçtiğimiz günlerde Isparta’nın duble yol sorunu bitmiştir açıklamalarına CHP İl Başkanı Ahmet Kürkçü’nden yanıt geldi. “Duble yol sorunu bitti demek eksik bir ifadedir” diyen İl Başkanı Kürkçü, Ak Parti Milletvekillerini eleştirdi.     Duble yol çalışmalarının Antalya tarafından devam ettiği duble yol çalışmalarıyla ilgili geçtiğimiz günlerde Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu bir açıklama yaparak, Isparta’nın duble yol sorunu bitmiştir” dedi.  Vali Seymenoğlu’nun o açıklamasına CHP İl Başkanı Ahmet Kürkçü’den yanıt gecikmedi.   “Duble yol sorunu bitti demek eksik bir ifadedir” diyen İl Başkanı Kürkçü, Ak Parti Milletvekillerini eleştirdi.  Kürkçü, “Biliyorsunuz diğer illerle çift yolla bağlanmayan iki l vardı birisi Şırnak diğeri ise Isparta ve Şırnak çift yolla bağlandı şimdi tek il Isparta kaldı. Bu il sınırıyla ilgili bir şey değil Isparta’dan çıkan yolcu Antalya’ya gidecek dolayısıyla Isparta il sınırları içerisinde bu sorunu çözdük demek bence eksik bir ifade, aynı olay Konya yolu içinde geçerli hatta geçen gün milletvekili dediki Dereboğazı yolu için ödenek bile ayrılmamış yeni çalışmalar yapıyoruz hattı değiştireceğiz başka projeler yapılacak denildi. Bilhassa Isparta – Antalya, Isparta – Konya yolu ve özellikle Isparta yolunu çıktıktan sonra bütün yollar çift yol oluyor nedendir bilmiyorum 3 tane milletvekili var sayın Bilgiç Plan Bütçe komisyon başkanıydı şimdi Meclis başkanvekili devlet için çok büyük bir yatırım değil bu Karadeniz tarafında gördük çok güzel yollar tüneller yapılmış ama Isparta yolları 18 senedir yapılmıyor bu işin olmayacağına inanıyorum Burdur daha baskın geliyor ve bu yolun yapılmasını istemiyor.” Şeklinde açıklamalarda bulundu
Duble yol sorunu bitti demek eksik bir ifadedir

CHP İl Başkanı Ahmet Kürkçü;

Duble yol sorunu bitti demek eksik bir ifadedir

Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu’nun geçtiğimiz günlerde Isparta’nın duble yol sorunu bitmiştir açıklamalarına CHP İl Başkanı Ahmet Kürkçü’nden yanıt geldi. “Duble yol sorunu bitti demek eksik bir ifadedir” diyen İl Başkanı Kürkçü, Ak Parti Milletvekillerini eleştirdi.

 

 

Duble yol çalışmalarının Antalya tarafından devam ettiği duble yol çalışmalarıyla ilgili geçtiğimiz günlerde Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu bir açıklama yaparak, Isparta’nın duble yol sorunu bitmiştir” dedi.  Vali Seymenoğlu’nun o açıklamasına CHP İl Başkanı Ahmet Kürkçü’den yanıt gecikmedi.  

“Duble yol sorunu bitti demek eksik bir ifadedir” diyen İl Başkanı Kürkçü, Ak Parti Milletvekillerini eleştirdi.  Kürkçü, “Biliyorsunuz diğer illerle çift yolla bağlanmayan iki l vardı birisi Şırnak diğeri ise Isparta ve Şırnak çift yolla bağlandı şimdi tek il Isparta kaldı. Bu il sınırıyla ilgili bir şey değil Isparta’dan çıkan yolcu Antalya’ya gidecek dolayısıyla Isparta il sınırları içerisinde bu sorunu çözdük demek bence eksik bir ifade, aynı olay Konya yolu içinde geçerli hatta geçen gün milletvekili dediki Dereboğazı yolu için ödenek bile ayrılmamış yeni çalışmalar yapıyoruz hattı değiştireceğiz başka projeler yapılacak denildi. Bilhassa Isparta – Antalya, Isparta – Konya yolu ve özellikle Isparta yolunu çıktıktan sonra bütün yollar çift yol oluyor nedendir bilmiyorum 3 tane milletvekili var sayın Bilgiç Plan Bütçe komisyon başkanıydı şimdi Meclis başkanvekili devlet için çok büyük bir yatırım değil bu Karadeniz tarafında gördük çok güzel yollar tüneller yapılmış ama Isparta yolları 18 senedir yapılmıyor bu işin olmayacağına inanıyorum Burdur daha baskın geliyor ve bu yolun yapılmasını istemiyor.” Şeklinde açıklamalarda bulundu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.