DSİ Bölge Müdürlüğü’ne 13 kişi alınacak: Bu işe Girmek için KPSS şartı Aranmıyor…

GÜNDEM 07.11.2019 - 10:24, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2126+ kez okundu.
 

DSİ Bölge Müdürlüğü’ne 13 kişi alınacak: Bu işe Girmek için KPSS şartı Aranmıyor…

DSİ Bölge Müdürlüğü’ne 13 kişi alınacak: Bu işe Girmek için KPSS şartı Aranmıyor…
Devlet Su İşleri Isparta Bölge Müdürlüğü’ne çeşitli iş kollarında görevlendirilmek üzere toplam 13 kişi alınacak. Alınacak kişiler başvuranlahr arasından çekilecek kur’anın ardından mülakatla belirlenecek.   Başvurular, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) l müdürlükler veya “www.skur.gov.tr” aracılığıyla yapılacak. SON BAŞVURU TARİHİ 11 KASIM Devlet Su İşleri’ne Türkiye genelinde 500, Isparta’da ise 13 personel alımı yapılacak. İşkur aracılığı ile yapılacak olan başvurular için ilan bugün yayınlandı ve 11 Kasım Pazartesi günü son başvurular alınacak. DSİ’nin talebi İşkur’un açık kamu ilanları bölümünde bugün ilan edildi ve 5 gün kalacak. Isparta’da göreve alınacak olan personel dağılımı şu şekilde; 1. Ustabaşı/Postabaşı/Formen/Atölye Sorumlusu 2 kişi 2. Şoför-Yük Taşıma 4 kişi   3. Tır-Çekici Şoförü 1 kişi 4. Buldozer (Dozer) Operatörü 3 kişi 5. Ekskavatör(Kazıma Ve Yükleme) Operatörü 2 kişi
DSİ Bölge Müdürlüğü’ne 13 kişi alınacak: Bu işe Girmek için KPSS şartı Aranmıyor…

Devlet Su İşleri Isparta Bölge Müdürlüğü’ne çeşitli iş kollarında görevlendirilmek üzere toplam 13 kişi alınacak. Alınacak kişiler başvuranlahr arasından çekilecek kur’anın ardından mülakatla belirlenecek.
 
Başvurular, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) l müdürlükler veya “www.skur.gov.tr” aracılığıyla yapılacak.
SON BAŞVURU TARİHİ 11 KASIM
Devlet Su İşleri’ne Türkiye genelinde 500, Isparta’da ise 13 personel alımı yapılacak. İşkur aracılığı ile yapılacak olan başvurular için ilan bugün yayınlandı ve 11 Kasım Pazartesi günü son başvurular alınacak. DSİ’nin talebi İşkur’un açık kamu ilanları bölümünde bugün ilan edildi ve 5 gün kalacak.
Isparta’da göreve alınacak olan personel dağılımı şu şekilde;
1. Ustabaşı/Postabaşı/Formen/Atölye Sorumlusu 2 kişi
2. Şoför-Yük Taşıma 4 kişi  
3. Tır-Çekici Şoförü 1 kişi
4. Buldozer (Dozer) Operatörü 3 kişi
5. Ekskavatör(Kazıma Ve Yükleme) Operatörü 2 kişi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.