Dr. İbrahim Zühtü Altuğ Son Yolculuğuna Uğurlandı

GÜNDEM 17.12.2020 - 23:00, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2016+ kez okundu.
 

Dr. İbrahim Zühtü Altuğ Son Yolculuğuna Uğurlandı

Dr. İbrahim Zühtü Altuğ Son Yolculuğuna Uğurlandı
Dr. İbrahim Zühtü Altuğ… Bilime, Isparta’ya ve iyiliğe adanmış bir hayat… Anavatan Partisi Kurucu İl Başkanı, Isparta Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi Emekli Pataloji Uzmanı Dr. İbrahim Zühtü Altuğ, 71 yaşında hayata gözlerini yumdu. Altuğ, bugün Halife Sultan Mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.    Demokrat Gazetesi İmtiyaz Sahibi Emre Altuğ’un babası, Anavatan Partisi Kurucu İl Başkanı, Isparta Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi Emekli Patoloji Uzmanı, Isparta’ya ve iyiliğe adanmış bir hayat…   Dr. İbrahim Zühtü Altuğ, bir süredir tedavi gördüğü Isparta Şehir Hastanesi’nde hayata gözlerini yumdu. 71 yaşındaki Altuğ, koronavirüs tedbirleri kapsamında düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.   Dr. İbrahim Zühtü Altuğ için koronavirüs tedbirleri kapsamında Isparta Şehir Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Ruşen Keskin, doktorlar ve hastane personelinin katılımı ile hayata gözlerini yumduğu Şehir Hastanesinde bir tören yapıldı.   Altuğ, daha sonra Halife Sultan Mezarlığında toprağa verildi.
Dr. İbrahim Zühtü Altuğ Son Yolculuğuna Uğurlandı

Dr. İbrahim Zühtü Altuğ… Bilime, Isparta’ya ve iyiliğe adanmış bir hayat… Anavatan Partisi Kurucu İl Başkanı, Isparta Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi Emekli Pataloji Uzmanı Dr. İbrahim Zühtü Altuğ, 71 yaşında hayata gözlerini yumdu. Altuğ, bugün Halife Sultan Mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı. 

 

Demokrat Gazetesi İmtiyaz Sahibi Emre Altuğ’un babası, Anavatan Partisi Kurucu İl Başkanı, Isparta Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi Emekli Patoloji Uzmanı, Isparta’ya ve iyiliğe adanmış bir hayat…

 

Dr. İbrahim Zühtü Altuğ, bir süredir tedavi gördüğü Isparta Şehir Hastanesi’nde hayata gözlerini yumdu. 71 yaşındaki Altuğ, koronavirüs tedbirleri kapsamında düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

 

Dr. İbrahim Zühtü Altuğ için koronavirüs tedbirleri kapsamında Isparta Şehir Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Ruşen Keskin, doktorlar ve hastane personelinin katılımı ile hayata gözlerini yumduğu Şehir Hastanesinde bir tören yapıldı.

 

Altuğ, daha sonra Halife Sultan Mezarlığında toprağa verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.