Dost Petrol'de Petrol Ofisi Akaryakıtta her gün indirim

GÜNDEM 20.01.2021 - 12:05, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2604+ kez okundu.
 

Dost Petrol'de Petrol Ofisi Akaryakıtta her gün indirim

Dost Petrol'de Petrol Ofisi Akaryakıtta her gün indirim
MÜJDE ISPARTA PETROL OFİSİNDEN HERGÜN DEPONUZU İNDİRİMLİ FULLEYİN Dost Petrol'de Petrol Ofisi Akaryakıtta her gün indirim “Benzersiz alt yapımız, yenilenen marketimiz, güler yüzlü personelimiz ve tüm gücümüz ile müşterilerimizin hizmetindeyiz” Vatan Mahallesi 106 cadde üzeri No: 200’de hizmet veren Dost Petrol tüm akaryakıtlarda Petrol Ofisi  hergün geçerli olmak üzere indirim uyguluyor. PO Gaz LPG’de 12,  V/MAX ve V/PRO Motorin’de ise 7 indirim imkanı sunuyor. Isparta'da akaryakıt sektöründe 35 yıllık tecrübesiyle müşterilerine hizmet veren Dost  Petrol’da yıkama ve markette bulunuyor. Petrol Ofisi, 79 yıldır her koşulda, her alanda sunduğu hizmet, sağladığı katkıların yanı sıra akaryakıt sektöründe geleneksel başarılarını aralıksız sürdürerek de lidere yakışır bir istikrar sergilemektedir. Not: Büyük araçlar için konaklama, park alanı ve tesisimiz vardır. Adres: Vatan Mahallesi 106 Cad. No:200 Galericiler sitesi karşısı Isparta İletişim: 0555 860 68 20 Abdullah Nayır
Dost Petrol'de Petrol Ofisi Akaryakıtta her gün indirim

MÜJDE ISPARTA PETROL OFİSİNDEN HERGÜN

DEPONUZU İNDİRİMLİ FULLEYİN

Dost Petrol'de Petrol Ofisi Akaryakıtta her gün indirim

“Benzersiz alt yapımız, yenilenen marketimiz, güler yüzlü personelimiz ve tüm gücümüz ile müşterilerimizin hizmetindeyiz”

Vatan Mahallesi 106 cadde üzeri No: 200’de hizmet veren Dost Petrol tüm akaryakıtlarda Petrol Ofisi  hergün geçerli olmak üzere indirim uyguluyor.

PO Gaz LPG’de 12,  V/MAX ve V/PRO Motorin’de ise 7 indirim imkanı sunuyor.

Isparta'da akaryakıt sektöründe 35 yıllık tecrübesiyle müşterilerine hizmet veren Dost  Petrol’da yıkama ve markette bulunuyor.

Petrol Ofisi, 79 yıldır her koşulda, her alanda sunduğu hizmet, sağladığı katkıların yanı sıra akaryakıt sektöründe geleneksel başarılarını aralıksız sürdürerek de lidere yakışır bir istikrar sergilemektedir.

Not: Büyük araçlar için konaklama, park alanı ve tesisimiz vardır.

Adres: Vatan Mahallesi 106 Cad. No:200

Galericiler sitesi karşısı Isparta

İletişim: 0555 860 68 20

Abdullah Nayır

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.