DOĞAYI TAHRİP EDEN BİR MADEN ŞİRKETİNİN RUHSATI İPTAL EDİLDİ

16.06.2019 - 18:25, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1486+ kez okundu.
 

DOĞAYI TAHRİP EDEN BİR MADEN ŞİRKETİNİN RUHSATI İPTAL EDİLDİ

DOĞAYI TAHRİP EDEN BİR MADEN ŞİRKETİNİN RUHSATI İPTAL EDİLDİ
Enerji ve Tabiî Kaynaklar Bakanlığı Maden İşleri Genel Müdürlüğü, Ispartaˈda faaliyet gösteren bir şirketin ruhsatını iptal etti. 3213 sayılı Maden Kanunuˈnun ilgili hükümlerini yerine getirmeyen bir şirketin aldığı ruhsat iptal edildi.  Enerji ve Tabiî Kaynaklar Bakanlığı Maden İşleri Genel Müdürlüğüˈnün kararı Resmî Gazeteˈnin 16 Haziran 2019 Pazar tarih ve 30803 sayılı baskısında yayımlanarak yürürlüğe girdi. Kararda Yank İnşaat Maden Trz. San. ve Tic. Ltd. Ş.ˈnin ruhsatı iptal edildi. İptal gerekçesi ise Maden Kanunuˈnun 24. Maddesinin ihlali olarak bildirildi.  
DOĞAYI TAHRİP EDEN BİR MADEN ŞİRKETİNİN RUHSATI İPTAL EDİLDİ

Enerji ve Tabiî Kaynaklar Bakanlığı Maden İşleri Genel Müdürlüğü, Ispartaˈda faaliyet gösteren bir şirketin ruhsatını iptal etti.

3213 sayılı Maden Kanunuˈnun ilgili hükümlerini yerine getirmeyen bir şirketin aldığı ruhsat iptal edildi.  Enerji ve Tabiî Kaynaklar Bakanlığı Maden İşleri Genel Müdürlüğüˈnün kararı Resmî Gazeteˈnin 16 Haziran 2019 Pazar tarih ve 30803 sayılı baskısında yayımlanarak yürürlüğe girdi. Kararda Yank İnşaat Maden Trz. San. ve Tic. Ltd. Ş.ˈnin ruhsatı iptal edildi. İptal gerekçesi ise Maden Kanunuˈnun 24. Maddesinin ihlali olarak bildirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.