DOĞA HARİKASI GÖLCÜK BERRA RESTORAN AÇILDI

SAĞLIK 01.12.2015 - 17:40, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2523+ kez okundu.
 

DOĞA HARİKASI GÖLCÜK BERRA RESTORAN AÇILDI

Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğünün Gölcük’e olan ilgiyi artırmak için yaptığı çalışmaların ardından Gölcük Berra Restoran yeni işletmecisi ve yenilenen konsepti ile hizmete açıldı. Hafta sonu yapılan açılışta gazetecilere açıklamalarda bulunan işletmeci Yakup Özşenol “öncelikli amacımız Gölcük’ü tanıtmak. Isparta halkı Gölcük’ü yeteri kadar tanınmıyor ve güzelliğinden faydalanamıyor. İnsanlar gelsin Gölcük’ün güzelliğini görsün istiyoruz. Önceliğimiz insanları restoranımıza değil, Gölcük’e çekmek. Burada pikniğini yapsın, mangalını yaksın, sonra ki geldiklerinde zaten bir şekilde bize de uğrarlar diye düşünüyoruz” dedi. İşletmede günboyu 42 çeşit kahvaltı ve semaver çayın yanı sıra yemek olarak Izgara çeşitlerinden, fırın kebaba (önceden sipariş edilerek) kadar çok zengin bir menüleri olduğunu belirten işletmeci Yakup Özşenol “kilo ile et mangal satışı da yapıyoruz. Ayrıca yılbaşı ve özel günlerde ünlü sanatçılar Gölcük Bera Restoranda sahne alacak. Çarşamba, Cuma ve Cumartesi akşamları fasıl eşliğinde canlı müzik yapılacak

Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğünün Gölcük’e olan ilgiyi artırmak için yaptığı çalışmaların ardından Gölcük Berra Restoran yeni işletmecisi ve yenilenen konsepti ile hizmete açıldı.

Hafta sonu yapılan açılışta gazetecilere açıklamalarda bulunan işletmeci Yakup Özşenol “öncelikli amacımız Gölcük’ü tanıtmak. Isparta halkı Gölcük’ü yeteri kadar tanınmıyor ve güzelliğinden faydalanamıyor. İnsanlar gelsin Gölcük’ün güzelliğini görsün istiyoruz. Önceliğimiz insanları restoranımıza değil, Gölcük’e çekmek. Burada pikniğini yapsın, mangalını yaksın, sonra ki geldiklerinde zaten bir şekilde bize de uğrarlar diye düşünüyoruz” dedi. İşletmede günboyu 42 çeşit kahvaltı ve semaver çayın yanı sıra yemek olarak Izgara çeşitlerinden, fırın kebaba (önceden sipariş edilerek) kadar çok zengin bir menüleri olduğunu belirten işletmeci Yakup Özşenol “kilo ile et mangal satışı da yapıyoruz. Ayrıca yılbaşı ve özel günlerde ünlü sanatçılar Gölcük Bera Restoranda sahne alacak. Çarşamba, Cuma ve Cumartesi akşamları fasıl eşliğinde canlı müzik yapılacak

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.