DM&D Klinik Isparta’da hizmette

GÜNDEM 05.09.2021 - 00:37, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1892+ kez okundu.
 

DM&D Klinik Isparta’da hizmette

DM&D Klinik Isparta’da hizmette
Op. Dr. Gökhan Doruk Doğuç, DM&D Klinik ismiyle özel muayenehanesini açarak, burada hizmet vermeye başladı. 1972 Elbistan/Kahramanmaraş doğumlu olan Doğuç, İzmir Atatürk lisesinden mezun oldu. Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni bitirdikten sonra Süleyman Demirel Üniversitesi Ortopedi ve Travmatoloji Ana Bilim Dalı'nda uzmanlık eğitimi aldı. Mecburi hizmetini Diyarbakır Bölge SSK Hastanesinde tamamlayıp bir süre Süleyman Demirel Üniversitesi Ortopedi ve Travmatoloji Ana Bilim Dalı'nda öğretim üyesi olarak çalışıp uzun bir süre Isparta Devlet Hastanesinde çalıştı. Yurtiçi ve yurtdışında çeşitli merkezlerde kısa süreli mesleki eğitimlere katıldı. Artroskopik cerrahi ve artroplasti alanında Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar ve Prof. Dr. Nevrez Hürriyet Aydoğan ile çalıştı. Spor yaralanmaları travmatoloji ve ortopedi alanında sayısız vaka deneyimi oldu. Mezoterapi gibi tamamlayıcı tedavilerle de konvansiyonel tedavilere ivme kazandırdı. Ayrıca antiaging ve detoks ile de ilgilenmektedir. 18 yılı aşkın süreden beri kalça ve diz eklemi protezi cerrahisi alanında çalışmakta olup, bugüne kadar 1500’ün üzerinde kalça ve 2500’ün üzerinde diz protezi ameliyatını başarıyla gerçekleştirmiştir. Artroskopik cerrahi vaka sayısı 5000’in üzerindedir. Birçok uluslarası ve ulusal kongrelerde bildirileri ve çeşitli bilimsel dergilerde makaleleri bulunmaktadır. Kendisi ve hizmet vermekte olduğu operasyonlar ve işlemler hakkında daha detaylı bilgi almak için web sitemizi ziyaret edebilir, aşağıda bulunan telefon numaralarından bize ulaşabilir veya kliniğimizi ziyaret edebilirsiniz. Adres: Bahçelievler Mahallesi İstanbul Caddesi (102. Cad.) No:65/5 Merkez/Isparta opdrgokhandorukdoguc.com 0 (246) 232 32 62 0 (552) 586 11 81
DM&D Klinik Isparta’da hizmette

Op. Dr. Gökhan Doruk Doğuç, DM&D Klinik ismiyle özel muayenehanesini açarak, burada hizmet vermeye başladı.

1972 Elbistan/Kahramanmaraş doğumlu olan Doğuç, İzmir Atatürk lisesinden mezun oldu. Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni bitirdikten sonra Süleyman Demirel Üniversitesi Ortopedi ve Travmatoloji Ana Bilim Dalı'nda uzmanlık eğitimi aldı. Mecburi hizmetini Diyarbakır Bölge SSK Hastanesinde tamamlayıp bir süre Süleyman Demirel Üniversitesi Ortopedi ve Travmatoloji Ana Bilim Dalı'nda öğretim üyesi olarak çalışıp uzun bir süre Isparta Devlet Hastanesinde çalıştı.

Yurtiçi ve yurtdışında çeşitli merkezlerde kısa süreli mesleki eğitimlere katıldı. Artroskopik cerrahi ve artroplasti alanında Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar ve Prof. Dr. Nevrez Hürriyet Aydoğan ile çalıştı. Spor yaralanmaları travmatoloji ve ortopedi alanında sayısız vaka deneyimi oldu. Mezoterapi gibi tamamlayıcı tedavilerle de konvansiyonel tedavilere ivme kazandırdı.

Ayrıca antiaging ve detoks ile de ilgilenmektedir.

18 yılı aşkın süreden beri kalça ve diz eklemi protezi cerrahisi alanında çalışmakta olup, bugüne kadar 1500’ün üzerinde kalça ve 2500’ün üzerinde diz protezi ameliyatını başarıyla gerçekleştirmiştir. Artroskopik cerrahi vaka sayısı 5000’in üzerindedir.

Birçok uluslarası ve ulusal kongrelerde bildirileri ve çeşitli bilimsel dergilerde makaleleri bulunmaktadır. Kendisi ve hizmet vermekte olduğu operasyonlar ve işlemler hakkında daha detaylı bilgi almak için web sitemizi ziyaret edebilir, aşağıda bulunan telefon numaralarından bize ulaşabilir veya kliniğimizi ziyaret edebilirsiniz.

Adres: Bahçelievler Mahallesi İstanbul Caddesi (102. Cad.) No:65/5 Merkez/Isparta

opdrgokhandorukdoguc.com

0 (246) 232 32 62

0 (552) 586 11 81

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.