Diş Hekimi Zafer Deniz Klinik Açtı

GÜNDEM 17.10.2021 - 20:23, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2469+ kez okundu.
 

Diş Hekimi Zafer Deniz Klinik Açtı

Diş Hekimi Zafer Deniz Klinik Açtı
Denizdent Diş Hekimi Zafer Deniz Hızrbey Mahallesi 1533 Sk. No:10 Daire:6 Hastane caddesinde hizmete girdi.  Diş Hekimi Zafer Deniz; ağız ve diş sağlığının insanların dış görünüşü ile yaşam kalitesine etkisinin büyük olduğunu söyledi. Klinikte çeşitli diş sağlığı uygulamalarını yaptıklarını kaydeden Diş Hekimi Zafer Deniz, “Diş beyazlatma, protetik tedaviler, implant, gömülü 20 yaş dişi, estetik dolgular, gülüş tasarımı, zirkonyum ve porselen kaplamalar, çocuk diş tedavisi, kanal tedavisi, air flow ile diş temizliği ve kompozit lamina gibi uygulamaları kliniğimizde gerçekleştirdiklerini söyledi İletişim: 0552 466 00 44 Adres: Hızrbey Mahallesi 1533 Sk. No:10 Daire:6 Hastane caddesi
Diş Hekimi Zafer Deniz Klinik Açtı

Denizdent Diş Hekimi Zafer Deniz Hızrbey Mahallesi 1533 Sk. No:10 Daire:6 Hastane caddesinde hizmete girdi.  Diş Hekimi Zafer Deniz; ağız ve diş sağlığının insanların dış görünüşü ile yaşam kalitesine etkisinin büyük olduğunu söyledi.

Klinikte çeşitli diş sağlığı uygulamalarını yaptıklarını kaydeden Diş Hekimi Zafer Deniz, “Diş beyazlatma, protetik tedaviler, implant, gömülü 20 yaş dişi, estetik dolgular, gülüş tasarımı, zirkonyum ve porselen kaplamalar, çocuk diş tedavisi, kanal tedavisi, air flow ile diş temizliği ve kompozit lamina gibi uygulamaları kliniğimizde gerçekleştirdiklerini söyledi

İletişim: 0552 466 00 44

Adres: Hızrbey Mahallesi 1533 Sk. No:10 Daire:6 Hastane caddesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.