Diş Hastanesi’nde Bomba Paniği

ASAYİŞ 05.02.2016 - 10:37, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2358+ kez okundu.
 

Diş Hastanesi’nde Bomba Paniği

Isparta Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde unutulan çanta bomba paniğine sebep oldu.
Yeni yapılan ve yapıldığı günden beri yol güzergahı ile ilgili adından çokça söz ettiren Isparta Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde unutulan bir çanta bomba paniğine yol açtı. Dün akşam saatlerinde Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Acil Servis’inde bulunan bekleme salonunda hasta yakınlarına ait olduğu tahmin edilen çantayı bulan güvenlik görevlileri tarafından polise haber verildi. Olay yerine gelen polis ekipleri şüpheli paketten dolayı hastanenin acil servis bölümünde bulunan vatandaşları güvenli bölgeye alarak tedbirlerini aldı. Hastaneye çağırılan bomba imha uzmanı tarafından kanca ile çekilen şüpheli çanta fünye ile kontrollü patlatıldı. Fünye ile patlatılan çantanın içinden spor kıyafetleri çıkarken hastanede tedavi gören vatandaşlar rahat bir nefes aldı.
Isparta Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde unutulan çanta bomba paniğine sebep oldu.

Yeni yapılan ve yapıldığı günden beri yol güzergahı ile ilgili adından çokça söz ettiren Isparta Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde unutulan bir çanta bomba paniğine yol açtı.

Dün akşam saatlerinde Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Acil Servis’inde bulunan bekleme salonunda hasta yakınlarına ait olduğu tahmin edilen çantayı bulan güvenlik görevlileri tarafından polise haber verildi. Olay yerine gelen polis ekipleri şüpheli paketten dolayı hastanenin acil servis bölümünde bulunan vatandaşları güvenli bölgeye alarak tedbirlerini aldı.

Hastaneye çağırılan bomba imha uzmanı tarafından kanca ile çekilen şüpheli çanta fünye ile kontrollü patlatıldı.

Fünye ile patlatılan çantanın içinden spor kıyafetleri çıkarken hastanede tedavi gören vatandaşlar rahat bir nefes aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.