Dinçtürk: “Ortak Paydamız Isparta…”

SİYASET 16.04.2015 - 11:11, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2772+ kez okundu.
 

Dinçtürk: “Ortak Paydamız Isparta…”

Dinçtürk: “Ortak Paydamız Isparta…”   CHP Isparta Milletvekili Adayı İsa Önder Dinçtürk, ITSO’yu ziyaret etti. Ziyarette konuşan Dinçtürk, “Biz, bir bütünün parçasıyız. Birbirimizi ne kadar desteklersek başarıyı da o kadar paylaşacağız” dedi.   Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta Milletvekili Adayı İsa Önder Dinçtürk, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.   Ziyarete CHP İl Başkanı Senayi Demirkol, Örgütten Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mehmet Öztürk ve partililer de katıldı.   DİNÇTÜRK: “BİZ HER KESİMİN PARTİSİYİZ…” ITSO ziyaretinde konuşan Milletvekili Adayı İsa Önder Dinçtürk, “Biz sanayicimizi, üretcimizi, çiftçimizi ve memurumuzu ayrı düşünmüyoruz. Ona keza biz, bir bütünün parçasıyız. Birbirimizi ne kadar desteklersek başarıyı da o kadar paylaşacağız. Bizim ortak paydamız, Isparta’dır. Siz de sanayicinin gözü kulağısınız. Bu sebepe hep birlikte çalışarak şehrimizin mağduriyet yaşadığı konuları tespit edecek ve sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte bu konulara çözüm üreteceğiz” dedi.   BAŞDEĞİRMEN: “TEK İSTEĞİMİZ: FARKLI PARTİLERE MENSUP 4 VEKİLİN AYNI MASAYA OTURABİLMESİ…” Ziyarette sözü alan ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen ise, memleketin sorunları için uğraştıklarını belirterek, “Biz ITSO olarak her partimize eşit mesafedeyiz. Önceliğimiz ilimizin ekonomik ve sosyal anlamda gelişmesini sağlamak adına çalışmalar yapmak. Bizler burada kentimizin ekonomik ve sosyal sorunlarını tespit edeceğiz, sizler de meclise gittiğinizde bizim elçilerimiz olacaksınız. Bizim istediğimiz tek şey, 7 Haziran seçimleri sonrasında hangi partiden olursa olsun seçilen 4 vekilin aynı masada ortak sorunlar üzerinde çalışmasıdır” diye konuştu.

Dinçtürk: “Ortak Paydamız Isparta…”

 

CHP Isparta Milletvekili Adayı İsa Önder Dinçtürk, ITSO’yu ziyaret etti. Ziyarette konuşan Dinçtürk, “Biz, bir bütünün parçasıyız. Birbirimizi ne kadar desteklersek başarıyı da o kadar paylaşacağız” dedi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta Milletvekili Adayı İsa Önder Dinçtürk, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

 

Ziyarete CHP İl Başkanı Senayi Demirkol, Örgütten Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mehmet Öztürk ve partililer de katıldı.

 

DİNÇTÜRK: “BİZ HER KESİMİN PARTİSİYİZ…”

ITSO ziyaretinde konuşan Milletvekili Adayı İsa Önder Dinçtürk, “Biz sanayicimizi, üretcimizi, çiftçimizi ve memurumuzu ayrı düşünmüyoruz. Ona keza biz, bir bütünün parçasıyız. Birbirimizi ne kadar desteklersek başarıyı da o kadar paylaşacağız.

Bizim ortak paydamız, Isparta’dır. Siz de sanayicinin gözü kulağısınız. Bu sebepe hep birlikte çalışarak şehrimizin mağduriyet yaşadığı konuları tespit edecek ve sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte bu konulara çözüm üreteceğiz” dedi.

 

BAŞDEĞİRMEN: “TEK İSTEĞİMİZ: FARKLI PARTİLERE

MENSUP 4 VEKİLİN AYNI MASAYA OTURABİLMESİ…”

Ziyarette sözü alan ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen ise, memleketin sorunları için uğraştıklarını belirterek, “Biz ITSO olarak her partimize eşit mesafedeyiz. Önceliğimiz ilimizin ekonomik ve sosyal anlamda gelişmesini sağlamak adına çalışmalar yapmak. Bizler burada kentimizin ekonomik ve sosyal sorunlarını tespit edeceğiz, sizler de meclise gittiğinizde bizim elçilerimiz olacaksınız. Bizim istediğimiz tek şey, 7 Haziran seçimleri sonrasında hangi partiden olursa olsun seçilen 4 vekilin aynı masada ortak sorunlar üzerinde çalışmasıdır” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.