DİNÇTÜRK HALKLA BULUŞTU

19.04.2015 - 19:25, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2307+ kez okundu.
 

DİNÇTÜRK HALKLA BULUŞTU

İşte Halkın Adayı…   CHP Isparta Milletvekili Adayı İsa Önder Dinçtürk, ezberleribozarak farklı bir olaya daha imza attı. Sabah kahvaltısını sokakta çay –simitle yapan Dinçtürk, her kesimden destek sözü aldı.   Cumhuriyet Halka Partisi Isparta Milletvekili Adayı İsaÖnder Dinçtürk, alışılmışın dışında bir ziyarete daha imza attı.   Sabah kahvaltısını Isparta Kaymakkapı Meydanı’nda simitsatan bir esnafla birlikte yapan Dinçtürk, banklara oturdu, meydandakivatandaşları selamlayarak birlikte çay içti.   Vatandaşların şaşkın bakışları arasında halktan biriolduğuna vurgu yaparak, yurttaşlarla sohbet eden Dinçtürk, alışılmışın dışındayaptığı uygulamalarıyla takdir topladı.   Çat kapı dolaştığı esnaflara işlerinde bol kazanç vegüzellikler dileyen Dinçtürk, kan ağlayan esnaflara halkın zenginliği içinmücadele edeceklerini ve iktidarlarında tüm sıkıntıların son bulacağınıanlattı.     “BİZİM DAVAMIZ, MİLLETİMİZİN DAVASIDIR” Mütevazi kişiliğiyle farklı partilere mensup vatandaşlarında destek sözlerini almayı başaran Dinçtürk, “Bizim davamız Isparta veTürkiye’dir… Bunun için bizim dışımızda bir partiye mensup olmanızın ya daolmamanızın çok fazla önemi yok. Ancak, malum zihniyetten kurtulmak adınahepimizin çok çalışması gerekiyor. Bizim amacımız, yalnızca bir partisavunuculuğu yapmak değil, ülkeyi ve yaşadığımız şehri kurtarmaktır. Buralarahizmet etmektir” dedi.   YURTTAŞLARINDAN DİNÇTÜRK’E TAM DESTEK… Bu konuşmalarıyla her kesimi arkasına aldığı gözlenenDinçtürk, yurttaşlardan “Seninleyiz Sayın Vekilim! Arkandayız… - Ben başkapartiliyim ama 7 Haziran’da seni destekleyeceğim… - Kişilikli ve düzgünbirisiniz bu seçimlerde sizinleyim…” gibi yanıtlar aldı.   GÜMÜŞGÜN’DE CENAZE TÖRENİNE KATILDI Dinçtürk, öğle saatlerine kadar Isparta Hastane Caddesi,Kaymakkapı Meydanı ve Cumhuriyet Caddesi’nde sürdürdüğü ziyaretlerininardından, geçirdiği elim trafik kazası sonucu hayatını kaybeden parti üyesiÜnal Ünal’ın Gümüşgün’deki cenaze törenine katılarak, merhum ailesine taziyedebulundu.   DİNÇTÜRK’TEN SDÜ’YE DESTEK… Cenaze töreninden sonra Doğu Yerleşkesi’ndeki Atatürk SporSalonu’nda yapılan SDÜ – Beykent Üniversitesi basketbol karşılaşmasını izleyenDinçtürk, SDÜ Basketbol Takım Koçu Ramazan Kayacan’la devre arasında sohbetederek, başarı dileklerinde bulundu.  

İşte Halkın Adayı…

 

CHP Isparta Milletvekili Adayı İsa Önder Dinçtürk, ezberleribozarak farklı bir olaya daha imza attı. Sabah kahvaltısını sokakta çay –simitle yapan Dinçtürk, her kesimden destek sözü aldı.

 

Cumhuriyet Halka Partisi Isparta Milletvekili Adayı İsaÖnder Dinçtürk, alışılmışın dışında bir ziyarete daha imza attı.

 

Sabah kahvaltısını Isparta Kaymakkapı Meydanı’nda simitsatan bir esnafla birlikte yapan Dinçtürk, banklara oturdu, meydandakivatandaşları selamlayarak birlikte çay içti.

 

Vatandaşların şaşkın bakışları arasında halktan biriolduğuna vurgu yaparak, yurttaşlarla sohbet eden Dinçtürk, alışılmışın dışındayaptığı uygulamalarıyla takdir topladı.

 

Çat kapı dolaştığı esnaflara işlerinde bol kazanç vegüzellikler dileyen Dinçtürk, kan ağlayan esnaflara halkın zenginliği içinmücadele edeceklerini ve iktidarlarında tüm sıkıntıların son bulacağınıanlattı.

 

 

“BİZİM DAVAMIZ, MİLLETİMİZİN DAVASIDIR”

Mütevazi kişiliğiyle farklı partilere mensup vatandaşlarında destek sözlerini almayı başaran Dinçtürk, “Bizim davamız Isparta veTürkiye’dir… Bunun için bizim dışımızda bir partiye mensup olmanızın ya daolmamanızın çok fazla önemi yok. Ancak, malum zihniyetten kurtulmak adınahepimizin çok çalışması gerekiyor. Bizim amacımız, yalnızca bir partisavunuculuğu yapmak değil, ülkeyi ve yaşadığımız şehri kurtarmaktır. Buralarahizmet etmektir” dedi.

 

YURTTAŞLARINDAN DİNÇTÜRK’E TAM DESTEK…

Bu konuşmalarıyla her kesimi arkasına aldığı gözlenenDinçtürk, yurttaşlardan “Seninleyiz Sayın Vekilim! Arkandayız… - Ben başkapartiliyim ama 7 Haziran’da seni destekleyeceğim… - Kişilikli ve düzgünbirisiniz bu seçimlerde sizinleyim…” gibi yanıtlar aldı.

 

GÜMÜŞGÜN’DE CENAZE TÖRENİNE KATILDI

Dinçtürk, öğle saatlerine kadar Isparta Hastane Caddesi,Kaymakkapı Meydanı ve Cumhuriyet Caddesi’nde sürdürdüğü ziyaretlerininardından, geçirdiği elim trafik kazası sonucu hayatını kaybeden parti üyesiÜnal Ünal’ın Gümüşgün’deki cenaze törenine katılarak, merhum ailesine taziyedebulundu.

 

DİNÇTÜRK’TEN SDÜ’YE DESTEK…

Cenaze töreninden sonra Doğu Yerleşkesi’ndeki Atatürk SporSalonu’nda yapılan SDÜ – Beykent Üniversitesi basketbol karşılaşmasını izleyenDinçtürk, SDÜ Basketbol Takım Koçu Ramazan Kayacan’la devre arasında sohbetederek, başarı dileklerinde bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.