DEVLET BAHÇELİ'NİN BAŞDANIŞMANI

SİYASET 20.04.2019 - 20:40, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 3362+ kez okundu.
 

DEVLET BAHÇELİ'NİN BAŞDANIŞMANI

DEVLET BAHÇELİ'NİN BAŞDANIŞMANI
Ispart eski Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin başdanışmanı oldu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, hafta sonu Antalya'da düzenlenen İl Başkanları ve Belediye Başkanları Toplantısında, Isparta eski Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ve ailesiyle bir araya geldi. Toplantıya eski Başkan Günaydın’ı özel davet eden MHP lideri Bahçeli, yanından hiç ayırmadı. Bahçeli ayrıca Günaydın’a “Partimizin gönül belediyesini yıllarca yönettiniz. Çok güzel hizmetler ettiniz. Rekor oylar aldınız. Kirli ittifaklar önünüzü kesmiş olabilir ama bundan sonra da Türkiye'ye önemli hizmetler vereceksiniz’ dedi.     
DEVLET BAHÇELİ'NİN BAŞDANIŞMANI

Ispart eski Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin başdanışmanı oldu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, hafta sonu Antalya'da düzenlenen İl Başkanları ve Belediye Başkanları Toplantısında, Isparta eski Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ve ailesiyle bir araya geldi. Toplantıya eski Başkan Günaydın’ı özel davet eden MHP lideri Bahçeli, yanından hiç ayırmadı. Bahçeli ayrıca Günaydın’a “Partimizin gönül belediyesini yıllarca yönettiniz. Çok güzel hizmetler ettiniz. Rekor oylar aldınız. Kirli ittifaklar önünüzü kesmiş olabilir ama bundan sonra da Türkiye'ye önemli hizmetler vereceksiniz’ dedi. 


 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.