DEV ORKİNOS BALIĞI BALIK DÜNYASINDA SATIŞA SUNULUYOR

SAĞLIK 22.11.2015 - 15:21, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2806+ kez okundu.
 

DEV ORKİNOS BALIĞI BALIK DÜNYASINDA SATIŞA SUNULUYOR

İstanbul boğazında balıkçıların ağına takılan devorkinos, Isparta'da Balık Dünyasında satışa sunuldu. Balık Dünyası İşletmesahibi Nevzat Kral, Sağlık İl Müdürlüğü ilerisinde faaliyet gösteren ve birbirinden farklı balık çeşitlerine bir yenisini daha ekledi. İstanbul Boğazındaağlara takılan yaklaşık 100 kğ orkinos'un kilosu 25 liradan satılmaya başlandı. Balıkçıya gelen bazıvatandaşlar orkinos balığının fotoğrafını çekti. Sizde Balığınızı ayırttırın  Telefon No; 0532 372 78 37

İstanbul boğazında balıkçıların ağına takılan devorkinos, Isparta'da Balık Dünyasında satışa sunuldu.

Balık Dünyası İşletmesahibi Nevzat Kral, Sağlık İl Müdürlüğü ilerisinde faaliyet gösteren ve birbirinden farklı balık çeşitlerine bir yenisini daha ekledi. İstanbul Boğazındaağlara takılan yaklaşık 100 kğ orkinos'un kilosu 25 liradan satılmaya başlandı.

Balıkçıya gelen bazıvatandaşlar orkinos balığının fotoğrafını çekti.

Sizde Balığınızı ayırttırın 

Telefon No; 0532 372 78 37

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.