DETOKSLA TOKSİNLERE VEDA

GÜNDEM 26.10.2020 - 12:04, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2260+ kez okundu.
 

DETOKSLA TOKSİNLERE VEDA

DETOKSLA TOKSİNLERE VEDA
DETOKSLA TOKSİNLERE VEDA Sizler için detoks hazırladık peki Detoks Nedir? Detoks vücudumuzdaki toksik ve zararlı maddelerden arınmak amacıyla uygulanan kısa süreli müdahaledir. Toksin Nedir? Toksin, canlı organizmaların metabolik aktivitelerinin sonucunda oluşan ya da dışarıdan vücuda alınan zehirli maddelere denir. Toksinler dışarıdan, solunum yoluyla, fiziksel temasla ya da beslenme yoluyla alınabilir. Vücutta Toksin Madde Oluşum Sebepleri ✓ Yanlış beslenme ✓ Zararlı alışkanlıklar ✓ İlaç kullanımı ✓ Çevresel faktörler ✓ Yoğun stres Neden Detoks yapmalıyız? ❖ Vücutta biriken zararlı maddelerin dışarı atılmasını sağlar. ❖ Bağışıklık ve sindirim sistemini güçlendirir. ❖ Kan dolaşımını iyileştirir. ❖ Stres hormonlarını düzenlemeye yardımcı olur. ❖ Vücudun zindeliğini ve enerjisini artırır. ❖ Vücudun ihtiyaç duyduğu mikro besinlerin alımını sağlar. ❖ Cilt ve saç sağlığını güçlendirir. ❖ Kilo vermenizde yardımcı olur. Tüm bu nedenlerle savaşabilmeniz için sizlere detoks suyu hazırladık. Sınırlı sayıda üretildi. Kullanmak isteyenler bizimle iletişime geçebilir. İletişim: 0543 834 14 34 HİÇBİR BESİNİN TEK BAŞINA MUCİZEVİ ETKİSİ YOKTUR. FAKAT SİZE ÖZEL MUCİZEVİ BİR BESLENME PROGRAMINA SAHİP OLABİLİRSİNİZ.
DETOKSLA TOKSİNLERE VEDA

DETOKSLA TOKSİNLERE VEDA

Sizler için detoks hazırladık peki Detoks Nedir?

Detoks vücudumuzdaki toksik ve zararlı maddelerden arınmak amacıyla uygulanan kısa süreli müdahaledir.

Toksin Nedir?

Toksin, canlı organizmaların metabolik aktivitelerinin sonucunda oluşan ya da dışarıdan vücuda alınan zehirli maddelere denir. Toksinler dışarıdan, solunum yoluyla, fiziksel temasla ya da beslenme yoluyla alınabilir.

Vücutta Toksin Madde Oluşum Sebepleri

✓ Yanlış beslenme

✓ Zararlı alışkanlıklar

✓ İlaç kullanımı

✓ Çevresel faktörler

✓ Yoğun stres

Neden Detoks yapmalıyız?

❖ Vücutta biriken zararlı maddelerin dışarı atılmasını sağlar.

❖ Bağışıklık ve sindirim sistemini güçlendirir.

❖ Kan dolaşımını iyileştirir.

❖ Stres hormonlarını düzenlemeye yardımcı olur.

❖ Vücudun zindeliğini ve enerjisini artırır.

❖ Vücudun ihtiyaç duyduğu mikro besinlerin alımını sağlar.

❖ Cilt ve saç sağlığını güçlendirir.

❖ Kilo vermenizde yardımcı olur.

Tüm bu nedenlerle savaşabilmeniz için sizlere detoks suyu hazırladık. Sınırlı sayıda üretildi. Kullanmak isteyenler bizimle iletişime geçebilir.

İletişim: 0543 834 14 34

HİÇBİR BESİNİN TEK BAŞINA MUCİZEVİ ETKİSİ YOKTUR. FAKAT SİZE ÖZEL MUCİZEVİ BİR BESLENME PROGRAMINA SAHİP OLABİLİRSİNİZ.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.