Destici ve Kamalak iktidara yüklendi

SİYASET 30.05.2015 - 13:55, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2672+ kez okundu.
 

Destici ve Kamalak iktidara yüklendi

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ve Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak Isparta Hükümet Meydanı’nda vatandaşlara seslendi. Isparta’da düzenlenen ‘Milli İttifak’ mitingi bir saatlik gecikmeyle başladı. Miting sırasında Genel Başkanlar, seçmenlerin üzerlerine gül yaprağı attı. Genel başkanların hedefinde ise iktidar vardı. Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici,  gül gibi güzel insanların bulunduğu bu şehirde olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, “Bize diyorlar ki neden ittifak bizde ülkede manevi çöküntüye, ahlaki yozlaşmaya, milli kokuşa isyan olarak milli ittifak diyoruz. Gelir dağılımındaki adaletsizliğe dur demek için ittifak diyoruz.  12 milyon çalışanın yarısı asgari ücretli, 12 milyon emeklinin 8 milyonu açılık sınırı altında maaş alıyor. İşsizlik Isparta’da yüzde 18. Ama gerçek rakamlarla ülkede yüzde 20 Isparta’da yüzde 30’un üzerinde,  İşte buna son vermek için milli ittifak diyoruz.Yargıda adaleti sağlamak herkese adalet ve herkesin adalet önünde eşit olacağı bir Türkiye için ittifak diyoruz. Türk İslam coğrafyasındaki kan ve göz yaşını durdurmak için ittifak diyoruz” dedi. Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak ise, Isparta’nın yiğit insanlarının bu sefer Saadet dediğini söyleyerek, “Diğer partiler size ne verdi?  İşsizliği mi azalttılar? Gül yağına mı sahip çıktılar? Ne yüzle sizle oy isteyecekler. 5 vekilinizden birini de alıp götürdüler. Bugün Isparta’da yer yerinden oynuyor Ama malum havuz medyası bu coşkudan tek kelime bahsetmeyecektir. İktidar partisinin  havuz açılışlarını saatlerce canlı yayınlayan medya şu mahşeri kalabalıktan bahsetmeyecektir. Ama korkunun ecele faydası yok. Onlar görseler de görmeseler de Allah’ın  inayetiyle Milli İttifak geliyor” şeklinde konuştu.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ve Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak Isparta Hükümet Meydanı’nda vatandaşlara seslendi.

Isparta’da düzenlenen ‘Milli İttifak’ mitingi bir saatlik gecikmeyle başladı. Miting sırasında Genel Başkanlar, seçmenlerin üzerlerine gül yaprağı attı. Genel başkanların hedefinde ise iktidar vardı.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici,  gül gibi güzel insanların bulunduğu bu şehirde olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, “Bize diyorlar ki neden ittifak bizde ülkede manevi çöküntüye, ahlaki yozlaşmaya, milli kokuşa isyan olarak milli ittifak diyoruz. Gelir dağılımındaki adaletsizliğe dur demek için ittifak diyoruz.  12 milyon çalışanın yarısı asgari ücretli, 12 milyon emeklinin 8 milyonu açılık sınırı altında maaş alıyor. İşsizlik Isparta’da yüzde 18. Ama gerçek rakamlarla ülkede yüzde 20 Isparta’da yüzde 30’un üzerinde,  İşte buna son vermek için milli ittifak diyoruz.Yargıda adaleti sağlamak herkese adalet ve herkesin adalet önünde eşit olacağı bir Türkiye için ittifak diyoruz. Türk İslam coğrafyasındaki kan ve göz yaşını durdurmak için ittifak diyoruz” dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak ise, Isparta’nın yiğit insanlarının bu sefer Saadet dediğini söyleyerek, “Diğer partiler size ne verdi?  İşsizliği mi azalttılar? Gül yağına mı sahip çıktılar? Ne yüzle sizle oy isteyecekler. 5 vekilinizden birini de alıp götürdüler. Bugün Isparta’da yer yerinden oynuyor Ama malum havuz medyası bu coşkudan tek kelime bahsetmeyecektir. İktidar partisinin  havuz açılışlarını saatlerce canlı yayınlayan medya şu mahşeri kalabalıktan bahsetmeyecektir. Ama korkunun ecele faydası yok. Onlar görseler de görmeseler de Allah’ın  inayetiyle Milli İttifak geliyor” şeklinde konuştu.




Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.