Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Yeni Binasında

GÜNDEM 01.04.2021 - 21:27, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 3322+ kez okundu.
 

Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Yeni Binasında

Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Yeni Binasında
Zübeyde Hanım caddesi üzerinde hizmet verecek olan Isparta Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nün açılışı Vali Ömer Seymenoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Akbulut ve Baro Başkanı Ünsal Çankaya tarafından yapıldı. Açılışın ardından Denetimli Serbestlik Müdürü Fatih Ziya Şahin, katılımcılara yeni hizmet binasını gezdirerek bilgi verdi. Açılışta Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ın adı da hizmet binasındaki konferans salonuna verilerek anıldı. Anma töreninde konuşan Başsavcı Akbulut, Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ı ve tüm şehitleri anarak Isparta’da adli faaliyetlerin 4 hizmet basında devam ettiğini söyledi ve binaların hizmete alınmasında emeği geçenlere teşekkür etti. Vali Seymenoğlu ise hizmete alınan Denetimli Serbestlik Müdürlüğü binasının ve yarın açılışı gerçekleştirilecek olan İcra Daireleri Müdürlüğü binasının hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunarak “Denetimli Serbestlik Müdürlüğümüz suça karışmış vatandaşlarımızı evrensel hukukun bir gereği olarak topluma kazandırabilmek için faaliyet yürüten bir kurumumuz. Bu uygulama hem adalet sistemi için hem de vatandaşlarımız için çok önemli. Binanın müdürlüğümüze ve vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi. Konuşmasında Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ı da anan Vali Seymenoğlu, “Şehit edilmesinin 6. yılında rahmetli savcımız Mehmet Selim Kiraz'ı anmamıza vesile olan Başsavcılığımıza teşekkür ediyorum. Şehitler bu milletin emaneti. Bu vesile ile ben, Mehmet Selim Kiraz savcımıza Allah'tan rahmet diliyorum, geride bıraktıklarına sabırlar diliyorum.” diye konuştu.
Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Yeni Binasında

Zübeyde Hanım caddesi üzerinde hizmet verecek olan Isparta Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nün açılışı Vali Ömer Seymenoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Akbulut ve Baro Başkanı Ünsal Çankaya tarafından yapıldı. Açılışın ardından Denetimli Serbestlik Müdürü Fatih Ziya Şahin, katılımcılara yeni hizmet binasını gezdirerek bilgi verdi.

Açılışta Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ın adı da hizmet binasındaki konferans salonuna verilerek anıldı.

Anma töreninde konuşan Başsavcı Akbulut, Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ı ve tüm şehitleri anarak Isparta’da adli faaliyetlerin 4 hizmet basında devam ettiğini söyledi ve binaların hizmete alınmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Vali Seymenoğlu ise hizmete alınan Denetimli Serbestlik Müdürlüğü binasının ve yarın açılışı gerçekleştirilecek olan İcra Daireleri Müdürlüğü binasının hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunarak “Denetimli Serbestlik Müdürlüğümüz suça karışmış vatandaşlarımızı evrensel hukukun bir gereği olarak topluma kazandırabilmek için faaliyet yürüten bir kurumumuz. Bu uygulama hem adalet sistemi için hem de vatandaşlarımız için çok önemli. Binanın müdürlüğümüze ve vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

Konuşmasında Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ı da anan Vali Seymenoğlu, “Şehit edilmesinin 6. yılında rahmetli savcımız Mehmet Selim Kiraz'ı anmamıza vesile olan Başsavcılığımıza teşekkür ediyorum. Şehitler bu milletin emaneti. Bu vesile ile ben, Mehmet Selim Kiraz savcımıza Allah'tan rahmet diliyorum, geride bıraktıklarına sabırlar diliyorum.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.