Demirel, Atabey’i bir noktaya getirmiş, Biz o’nun yaptıklarının üzerine koyduk

GÜNDEM 25.02.2020 - 10:01, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2711+ kez okundu.
 

Demirel, Atabey’i bir noktaya getirmiş, Biz o’nun yaptıklarının üzerine koyduk

Demirel, Atabey’i bir noktaya getirmiş, Biz o’nun yaptıklarının üzerine koyduk
  Ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, “En çok Atabey’e yatırım yapılıyor” diyenlere cevap verdi. Isparta’nın 445 bin nüfusa sahip olduğunu belirten Milletvekili Özel, Isparta’nın her yerine hizmet ettiklerini belirterek, “Tüm belediye başkanlarımıza açık çek. Atabey’e ne yapılıyorsa, Isparta’nın her yerine de o yatırımların olması için çalışacağız” dedi. Kentteki tüm belediye başkanlarına açık çek veren Milletvekili Özel, “Atabey’e ne yapılıyorsa, Isparta’nın her yerine de o yatırımların olması için çalışacağız” dedi. Özel, “Isparta’da 13 tane ilçemiz var ilçe belediye başkanlarımız var onlar zannediyorlar ki biz Atabey’e ayrımcılık yapıyoruz. Atabey’e ayrı bir şey düşünüyoruz diğer ilçeleri es geçiyoruz gibi görüyorlar ama öyle bir şey yok.  İnsan kendi memleketine ilçesine farklı davranıyor ama Isparta’nın tüm nüfusu 445 binli bir ildeyiz Şarkikaraağaç, Atabey bütün köyleri beldeleri topla neresinden bakarsanız bakın 445 bin, İstanbul’un, Ankara’nın bir ilçesi kadarız onun için sen şunu aldın sen bunu aldın demeye mikro milliyetçilik yapmaya hiç gerek yok bizim Atabey’in bir geçmişi olduğu için eski Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel’in memleketi olduğu için kendisi bir noktaya getirmiş onun yapmış olduğu alt yapının üstünü inşa etmekte bizler için kolaydı biz bunu yapıyoruz. Bizlere de buradan teşekkür etmek düşer ve kendisini rahmetle anmak lazım Atabey adına ve diğer ilçe başkanlarımıza, Atabeyde ne varsa kendi ilçelerinde beldelerinde de olması noktasında 445 bin nüfusun her yerindeki insanımızı rahat yaşatmak için çalışmamız gerektiğinin bilincindeyiz. Atabeyde ne varsa Şarkikaraağaçta da o olmalı, Yalvaç’ta da olmalı bütün ilçelerimizde olmalı düşüncesi ve o yönde çalışmasındayız biz bütün başkanlarımız geldiği zaman hepsiyle birlikte ne gerekiyorsa yapmak bizim birinci görevimizdir kendilerine ne istiyorlarsa orada yapmak önceliğimizdir.” dedi
Demirel, Atabey’i bir noktaya getirmiş, Biz o’nun yaptıklarının üzerine koyduk

 

Ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, “En çok Atabey’e yatırım yapılıyor” diyenlere cevap verdi. Isparta’nın 445 bin nüfusa sahip olduğunu belirten Milletvekili Özel, Isparta’nın her yerine hizmet ettiklerini belirterek, “Tüm belediye başkanlarımıza açık çek. Atabey’e ne yapılıyorsa, Isparta’nın her yerine de o yatırımların olması için çalışacağız” dedi.

Kentteki tüm belediye başkanlarına açık çek veren Milletvekili Özel, “Atabey’e ne yapılıyorsa, Isparta’nın her yerine de o yatırımların olması için çalışacağız” dedi. Özel, “Isparta’da 13 tane ilçemiz var ilçe belediye başkanlarımız var onlar zannediyorlar ki biz Atabey’e ayrımcılık yapıyoruz. Atabey’e ayrı bir şey düşünüyoruz diğer ilçeleri es geçiyoruz gibi görüyorlar ama öyle bir şey yok.  İnsan kendi memleketine ilçesine farklı davranıyor ama Isparta’nın tüm nüfusu 445 binli bir ildeyiz Şarkikaraağaç, Atabey bütün köyleri beldeleri topla neresinden bakarsanız bakın 445 bin, İstanbul’un, Ankara’nın bir ilçesi kadarız onun için sen şunu aldın sen bunu aldın demeye mikro milliyetçilik yapmaya hiç gerek yok bizim Atabey’in bir geçmişi olduğu için eski Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel’in memleketi olduğu için kendisi bir noktaya getirmiş onun yapmış olduğu alt yapının üstünü inşa etmekte bizler için kolaydı biz bunu yapıyoruz. Bizlere de buradan teşekkür etmek düşer ve kendisini rahmetle anmak lazım Atabey adına ve diğer ilçe başkanlarımıza, Atabeyde ne varsa kendi ilçelerinde beldelerinde de olması noktasında 445 bin nüfusun her yerindeki insanımızı rahat yaşatmak için çalışmamız gerektiğinin bilincindeyiz. Atabeyde ne varsa Şarkikaraağaçta da o olmalı, Yalvaç’ta da olmalı bütün ilçelerimizde olmalı düşüncesi ve o yönde çalışmasındayız biz bütün başkanlarımız geldiği zaman hepsiyle birlikte ne gerekiyorsa yapmak bizim birinci görevimizdir kendilerine ne istiyorlarsa orada yapmak önceliğimizdir.” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.