Demirel anılacak

GÜNDEM 12.06.2022 - 23:19, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1959+ kez okundu.
 

Demirel anılacak

Demirel anılacak
Türk siyasetine damga vurmuş, 6 defa gidip 7 defa geri dönmüş. Genel Başkanlık, Başbakanlık ve son olarak Cumhurbaşkanlığı makamına kadar uzanmış 50 yıllık siyasi hayatına ülkeye ve Ispartaya yaptığı hizmetlerle adını Türk siyasi hayatına Altın harflerle yazdırmış, hemşehrimiz merhum Süleyman Demirel vefatının 7'nci seneyi devriyesinde mezarı başında Devlet töreni ile anılacak. İŞTE ANMA PROGRAMI 17 Haziran 2022 Saat: 11.00 - Devlet anma Töreni ve Dua (İslamköy-Çalcatepe) Saat: 14.30 - Süleyman Demirel Üniversitesi tarafından düzenlenen Anma Töreni  Yer: Prof. Dr. Lütfi Çakmakcı Kültür merkezi. Isparta  
Demirel anılacak

Türk siyasetine damga vurmuş, 6 defa gidip 7 defa geri dönmüş. Genel Başkanlık, Başbakanlık ve son olarak Cumhurbaşkanlığı makamına kadar uzanmış 50 yıllık siyasi hayatına ülkeye ve Ispartaya yaptığı hizmetlerle adını Türk siyasi hayatına Altın harflerle yazdırmış, hemşehrimiz merhum Süleyman Demirel vefatının 7'nci seneyi devriyesinde mezarı başında Devlet töreni ile anılacak.

İŞTE ANMA PROGRAMI

17 Haziran 2022

Saat: 11.00 - Devlet anma Töreni ve Dua (İslamköy-Çalcatepe)

Saat: 14.30 - Süleyman Demirel Üniversitesi tarafından düzenlenen Anma Töreni

 Yer: Prof. Dr. Lütfi Çakmakcı Kültür merkezi. Isparta

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.