Demir Sopalarla Öldüresiyle Dövdüler

ASAYİŞ 02.12.2015 - 17:08, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1323+ kez okundu.
 

Demir Sopalarla Öldüresiyle Dövdüler

Şarkikaraağaç İlçesi Çarıksaraylar Kasabası nüfusuna kayıtlı Murat Y. Geçtiğimiz günlerde akşam saatlerinde kimliği belirsiz kişiler tarafından demir sopalar ile dövülerek darp edildi. Murat Y. Darp edildikten sonra Çarıksaraylar yolu üzerine yol kenarına bırakıldı. Edinilen bilgilere göre, Murat Y. adlı vatandaş, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından darp edilerek yol kenarına atıldı. Yoldan geçen bir vatandaş tarafından durumu fark edilmesi üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğü ve 112 sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri ilk müdahalesinin ardından yaralıyı Şarkikaraağaç Dr. Sadettin Bilgiç Devlet Hastanesine kaldırdı. Demir sopalar ile darp edilen Muray Y.’nin vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar olduğu ve hayati tehlikesi bulunduğu için Isparta Devlet Hastanesine sevk edildi. Durumunun ciddiyetini koruduğu ve Hayati tehlikesi olduğu öğrenilen Murat Y.’yi kimin darp edildiği ise Şarkikaraağaç İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından hala bulunamadı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Fatih Demirtaş / Şarkikaraağaç

Şarkikaraağaç İlçesi Çarıksaraylar Kasabası nüfusuna kayıtlı Murat Y. Geçtiğimiz günlerde akşam saatlerinde kimliği belirsiz kişiler tarafından demir sopalar ile dövülerek darp edildi.

Murat Y. Darp edildikten sonra Çarıksaraylar yolu üzerine yol kenarına bırakıldı.

Edinilen bilgilere göre, Murat Y. adlı vatandaş, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından darp edilerek yol kenarına atıldı. Yoldan geçen bir vatandaş tarafından durumu fark edilmesi üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğü ve 112 sağlık ekiplerine haber verildi.

Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri ilk müdahalesinin ardından yaralıyı Şarkikaraağaç Dr. Sadettin Bilgiç Devlet Hastanesine kaldırdı. Demir sopalar ile darp edilen Muray Y.’nin vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar olduğu ve hayati tehlikesi bulunduğu için Isparta Devlet Hastanesine sevk edildi.

Durumunun ciddiyetini koruduğu ve Hayati tehlikesi olduğu öğrenilen Murat Y.’yi kimin darp edildiği ise Şarkikaraağaç İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından hala bulunamadı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Fatih Demirtaş / Şarkikaraağaç

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.