Davraz Mahrukatçılar Sitesi yeni yüzüne kavuşacak

GÜNDEM 07.10.2020 - 21:43, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2554+ kez okundu.
 

Davraz Mahrukatçılar Sitesi yeni yüzüne kavuşacak

Davraz Mahrukatçılar Sitesi yeni yüzüne kavuşacak
  Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatlarıyla yıllardan buyana hiçbir çalışmanın yapılmadığı ve yolların deformeye uğradığı Davraz Mahallesi Mahrukatçılar Sitesinde asfalt çalışmaları başlıyor.   Isparta Belediyesi bir yandan şehir içerisinde deforme olmuş asfaltları yenilerken, diğer taraftan da şehrin iş merkezlerinde çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatları doğrultusunda Davraz Mahallesinde bulunan ve yıllardır kötü durumda kalan Mahrukatçılar Sitesindeki caddelerde deforme olan asfaltların yenilenmesi için çalışmalar başlatıldı. Fen İşleri Müdürlüğünce başlatılan çalışmalarda Davraz Mahallesi Mahrukatçılar Sitesindeki 5 caddede yaklaşık 20 bin metrekarelik alanda deforme olmuş asfaltların freze ile kaldırılmasına başlandı. Deforme olmuş asfaltların kaldırılmasının ardından caddelerde yol kodları oluşturularak, asfalt yenilemesine geçilecek.
Davraz Mahrukatçılar Sitesi yeni yüzüne kavuşacak

 

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatlarıyla yıllardan buyana hiçbir çalışmanın yapılmadığı ve yolların deformeye uğradığı Davraz Mahallesi Mahrukatçılar Sitesinde asfalt çalışmaları başlıyor.

 

Isparta Belediyesi bir yandan şehir içerisinde deforme olmuş asfaltları yenilerken, diğer taraftan da şehrin iş merkezlerinde çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatları doğrultusunda Davraz Mahallesinde bulunan ve yıllardır kötü durumda kalan Mahrukatçılar Sitesindeki caddelerde deforme olan asfaltların yenilenmesi için çalışmalar başlatıldı.

Fen İşleri Müdürlüğünce başlatılan çalışmalarda Davraz Mahallesi Mahrukatçılar Sitesindeki 5 caddede yaklaşık 20 bin metrekarelik alanda deforme olmuş asfaltların freze ile kaldırılmasına başlandı.

Deforme olmuş asfaltların kaldırılmasının ardından caddelerde yol kodları oluşturularak, asfalt yenilemesine geçilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.