Daha Yeşil Bir Davraz İçin Çalışmalar Aralıksız Devam Ediyor

GÜNDEM 28.04.2021 - 00:21, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2657+ kez okundu.
 

Daha Yeşil Bir Davraz İçin Çalışmalar Aralıksız Devam Ediyor

Daha Yeşil Bir Davraz İçin Çalışmalar Aralıksız Devam Ediyor
Kış turizminin gözde yerlerinden Akdeniz’in incisi Davraz Kayak Merkezi’nde turizmi 12 aya yayma hedefiyle başlatılan çalışmalar aralıksız devam ediyor. Davraz’da gül ve lavantanın başarılı bir şekilde yetişmesinin ardından şimdi de badem fidanları dikildi. Vali Ömer Seymenoğlu beraberinde İl Özel İdaresi yetkilileriyle Davraz’da badem fidanlarını toprakla buluşturarak can sularını verdi. Çalışmayla yaklaşık 40 dekarda 1.700 yabani badem fidanı dikim çalışması yapılacak. Yabani bademler yetişme durumuna göre 2 yada 3. Yılında aşılanacaklar. Böylelikle aşılanan bademlerden ekonomik fayda da sağlanacak.
Daha Yeşil Bir Davraz İçin Çalışmalar Aralıksız Devam Ediyor

Kış turizminin gözde yerlerinden Akdeniz’in incisi Davraz Kayak Merkezi’nde turizmi 12 aya yayma hedefiyle başlatılan çalışmalar aralıksız devam ediyor. Davraz’da gül ve lavantanın başarılı bir şekilde yetişmesinin ardından şimdi de badem fidanları dikildi.

Vali Ömer Seymenoğlu beraberinde İl Özel İdaresi yetkilileriyle Davraz’da badem fidanlarını toprakla buluşturarak can sularını verdi. Çalışmayla yaklaşık 40 dekarda 1.700 yabani badem fidanı dikim çalışması yapılacak. Yabani bademler yetişme durumuna göre 2 yada 3. Yılında aşılanacaklar. Böylelikle aşılanan bademlerden ekonomik fayda da sağlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.