DAĞDA FOTOĞRAF ÇEKERKEN DÜŞTÜ

09.06.2019 - 18:24, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2462+ kez okundu.
 

DAĞDA FOTOĞRAF ÇEKERKEN DÜŞTÜ

DAĞDA FOTOĞRAF ÇEKERKEN DÜŞTÜ
Isparta'nın Sütçüler ilçesine bağlı Çobanisa Köyü Kütüklü Yaylasında dağlık alanda fotoğraf çekerken ayağı kayan Osman Can dengesini kaybedince aşağı düştü. AFAD ekiplerinden yardım istenirken ekipler Kütüklü Yaylasına hareket halindeyken Osman Can, kendi imkanları ile kurtulmayı başardı. Pınarköy nüfusuna Osman Can hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Osman Can daha sonra kendisine ait sosyal paylaşım sitesi Facebook'tan mesaj yayınladı. Can "Sevgili dostlarım; Isparta’da dağ gezintisi sırasında ayağımın kayması suretiyle bir kaza geçirdim. Bayram sonrası dönecektim bir hafta gecikmeli döneceğim bütün dost ve müşterilerime önemle duyurulur" dedi. Bizde Gul32 Ailesi olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. 
DAĞDA FOTOĞRAF ÇEKERKEN DÜŞTÜ

Isparta'nın Sütçüler ilçesine bağlı Çobanisa Köyü Kütüklü Yaylasında dağlık alanda fotoğraf çekerken ayağı kayan Osman Can dengesini kaybedince aşağı düştü. AFAD ekiplerinden yardım istenirken ekipler Kütüklü Yaylasına hareket halindeyken Osman Can, kendi imkanları ile kurtulmayı başardı. Pınarköy nüfusuna Osman Can hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Osman Can daha sonra kendisine ait sosyal paylaşım sitesi Facebook'tan mesaj yayınladı. Can "Sevgili dostlarım; Isparta’da dağ gezintisi sırasında ayağımın kayması suretiyle bir kaza geçirdim. Bayram sonrası dönecektim bir hafta gecikmeli döneceğim bütün dost ve müşterilerime önemle duyurulur" dedi.

Bizde Gul32 Ailesi olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.