Çünür’de Apartta Fuhuş

ASAYİŞ 25.01.2016 - 14:50, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1951+ kez okundu.
 

Çünür’de Apartta Fuhuş

Çünür Mahallesi’nde bir öğrenci apartında fuhuş baskını yapıldı. Apart sahibi komisyon alıyormuş.
Çünür Mahallesi’nde bir apartta fuhuş yapıldığı ihbarlarını değerlendirmeye alan Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından, belirtilen apart çevresinde yapılan takip sonucu gece geç saatlerde aparttan ayrılarak bir araca bindikleri görülen şahıslar takibe alındı. Ekipler tarafından araç durdurularak şahıslarla görüşülmüş, şahısların para karşılığı apartta bulunan iki bayanla ilişkiye girdiklerini beyan etmeleri üzerine, apartta bulunan T.B. ve H.E. isimli bayanlar ile H.E., H.H.A. ve M.S. isimli şahısların beyanları alınarak yasal işlem yapılmıştır. Beyanları alınan bayan şahısların aldıkları paradan, apart sahibi M.Z. isimli şahsa para verdiklerini belirtmeleri üzerine M.Z. isimli şahıs hakkında da “Fuhşa Teşvik, Aracılık ve Zorlama” suçlarından yasal işlem yapılarak adli makamlara sevk edildi. Konu ile ilgili olarak bahsi geçen apartın kapatılması için gerekli yazışmalar yapılmıştır.  
Çünür Mahallesi’nde bir öğrenci apartında fuhuş baskını yapıldı. Apart sahibi komisyon alıyormuş.

Çünür Mahallesi’nde bir apartta fuhuş yapıldığı ihbarlarını değerlendirmeye alan Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından, belirtilen apart çevresinde yapılan takip sonucu gece geç saatlerde aparttan ayrılarak bir araca bindikleri görülen şahıslar takibe alındı.

Ekipler tarafından araç durdurularak şahıslarla görüşülmüş, şahısların para karşılığı apartta bulunan iki bayanla ilişkiye girdiklerini beyan etmeleri üzerine, apartta bulunan T.B. ve H.E. isimli bayanlar ile H.E., H.H.A. ve M.S. isimli şahısların beyanları alınarak yasal işlem yapılmıştır.

Beyanları alınan bayan şahısların aldıkları paradan, apart sahibi M.Z. isimli şahsa para verdiklerini belirtmeleri üzerine M.Z. isimli şahıs hakkında da “Fuhşa Teşvik, Aracılık ve Zorlama” suçlarından yasal işlem yapılarak adli makamlara sevk edildi.

Konu ile ilgili olarak bahsi geçen apartın kapatılması için gerekli yazışmalar yapılmıştır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.