Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; Isparta Kongresine ONLİNE Katılacak

GÜNDEM 21.11.2020 - 20:07, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1859+ kez okundu.
 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; Isparta Kongresine ONLİNE Katılacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; Isparta Kongresine ONLİNE Katılacak
Ak Parti Isparta İl Kongresi yarın yapılacak. Kongreye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Vahdettin Köşkünden videokonferans yöntemiyle online bağlanarak Ispartalılara hitap edecek.   KONGRENİN BAŞLAMA SAATİ 11.00’DEN 12.00’YE ALINDI Ak Parti Isparta 7. Olağan İl Kongresi, 22 Kasım 2020 Pazar günü yani yarın Işıkkent Spor Salonunda gerçekleştirilecek. Bilindiği gibi, daha önce saat 11.00’de başlayacağı duyrulan kongrenin saat 12.00’de başlayacağı açıklandı. İKİ ADAY YARIŞACAK Kongrede, mevcut il başkanı Osman Zabun ile partinin Belediye eski Meclis Üyelerinden Salim Nuri Güntaç başkanlık için yarışacaklar. KONGREYE PARTİ SÖZCÜSÜ ÖMER ÇELİK KATILACAK  Öte yandan; Ak Parti Sözcüsü Ömer Çelik’in Pazar günkü kongreye katılmak üzere Isparta’ya geleceği öğrenildi.   CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN VİDEOKONFERANSLA KONGREYE KATILACAK Koronavirüs pandemisi nedeniyle Ankara dışına programa gitmeyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hem Isparta kongresine hem aynı gün ve saatte yapılacak olan Burdur kongresine videokonferans sistemiyle online olarak bağlanacak ve partililere hitap edecek. ERDOĞAN, BUGÜN DE KONGRELERE ONLİNE KATILDI Bilindiği gibi; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz hafta yapılan Kars ve Karaman il kongrelerine videokonferans sistemiyle katılmıştı. Bugün ise Afyonkarahisar, Batman ve Siirt 7. olağan il kongrelerine canlı videokonferans sistemiyle katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın ise Isparta ve Burdur il kongrelerine aynı şekilde katılım göstererek partililerine seslenecek. KONUŞMASI 15 DAKİKA SÜRÜYOR Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ilk kongrelerine videokonferans sistemiyle katılarak yaptığı konuşması genellikle 15 dakika sürüyor. Ancak, Erdoğan bu kısa süreli konuşmasına rağmen vermek istediği mesajı net bir şekilde ortaya koyuyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; Isparta Kongresine ONLİNE Katılacak

Ak Parti Isparta İl Kongresi yarın yapılacak. Kongreye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Vahdettin Köşkünden videokonferans yöntemiyle online bağlanarak Ispartalılara hitap edecek.
 
KONGRENİN BAŞLAMA
SAATİ 11.00’DEN 12.00’YE ALINDI
Ak Parti Isparta 7. Olağan İl Kongresi, 22 Kasım 2020 Pazar günü yani yarın Işıkkent Spor Salonunda gerçekleştirilecek. Bilindiği gibi, daha önce saat 11.00’de başlayacağı duyrulan kongrenin saat 12.00’de başlayacağı açıklandı.
İKİ ADAY YARIŞACAK
Kongrede, mevcut il başkanı Osman Zabun ile partinin Belediye eski Meclis Üyelerinden Salim Nuri Güntaç başkanlık için yarışacaklar.
KONGREYE PARTİ SÖZCÜSÜ
ÖMER ÇELİK KATILACAK 
Öte yandan; Ak Parti Sözcüsü Ömer Çelik’in Pazar günkü kongreye katılmak üzere Isparta’ya geleceği öğrenildi.  
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN
VİDEOKONFERANSLA
KONGREYE KATILACAK
Koronavirüs pandemisi nedeniyle Ankara dışına programa gitmeyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hem Isparta kongresine hem aynı gün ve saatte yapılacak olan Burdur kongresine videokonferans sistemiyle online olarak bağlanacak ve partililere hitap edecek.
ERDOĞAN, BUGÜN DE
KONGRELERE ONLİNE KATILDI
Bilindiği gibi; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz hafta yapılan Kars ve Karaman il kongrelerine videokonferans sistemiyle katılmıştı. Bugün ise Afyonkarahisar, Batman ve Siirt 7. olağan il kongrelerine canlı videokonferans sistemiyle katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın ise Isparta ve Burdur il kongrelerine aynı şekilde katılım göstererek partililerine seslenecek.
KONUŞMASI 15 DAKİKA SÜRÜYOR
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ilk kongrelerine videokonferans sistemiyle katılarak yaptığı konuşması genellikle 15 dakika sürüyor. Ancak, Erdoğan bu kısa süreli konuşmasına rağmen vermek istediği mesajı net bir şekilde ortaya koyuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.