Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Isparta’ya Davet Etti

GÜNDEM 14.05.2021 - 23:53, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1543+ kez okundu.
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Isparta’ya Davet Etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Isparta’ya Davet Etti
Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 81 İl Teşkilatı ile ‘online’ bayramlaştı. Bayramlaşmanın Isparta bölümüne katılan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Isparta’da gül hasat sezonunun bugün itibariyle başladığını ve 45 gün süreceğini belirterek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı gül sezonu içerisinde Isparta’ya davet etti.   Ak Parti Isparta İl Başkanlığı tarafından Ramazan Bayramı nedeniyle partililer arasında dün online buluşma gerçekleştirdi. Ak Parti İl Başkanvekili Hamidullah Armağan herkesin bayramını tebrik etti. CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TEŞKİLATIN BAYRAMINI KUTLADI Bayramlaşmanın bugünkü bölümünde ise; Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 81 İl Teşkilatı ile ‘online’ bayramlaştı. Bayramlaşmanın Isparta bölümüne Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, İl Başkanvekili Hamidullah Armağan, İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin ve Kadın Kolları Başkanı Sevim Köse katılırken, Ankara bölümüne ise Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İl Kadın Kolları Başkanı Emine Timuçin, İl Gençlik Kolları Furkan Mert Şimşek ve MKYK üyeleri de katıldı. Online bayramlaşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ak Parti 81 İl Teşkilatının nezdinde tüm Türkiye’nin mübarek Ramazan Bayramını kutladı. BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN’DEN, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A DAVET Cumhurbaşkanı ile yapılan olline bayramlaşmaya katılan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Isparta’da gül hasat sezonunun bugün itibariyle başladığını ve 45 gün süreceğini belirterek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı gül sezonu içerisinde gül bahçelerini gezmek için Isparta’ya davet etti. ARMAĞAN; GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA PROGRAMIMIZI VİDEO KONFERANS YOLUYLA GERÇEKLEŞTİRDİK” Ak Parti İl Başkanvekili Hamidullah Armağan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bayram kutlamasının ardından yaptığı değerlendirmede; “Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla Ramazan Bayramı geleneksel bayramlaşma programımızı video konferans yoluyla gerçekleştirdik. Sayın Cumhurbaşkanımızın Ispartalı hemşehrilerimize selamları var. Rabbim hep birlikte nice bayramlara eriştirsin” dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Isparta’ya Davet Etti

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 81 İl Teşkilatı ile ‘online’ bayramlaştı. Bayramlaşmanın Isparta bölümüne katılan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Isparta’da gül hasat sezonunun bugün itibariyle başladığını ve 45 gün süreceğini belirterek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı gül sezonu içerisinde Isparta’ya davet etti.

 

Ak Parti Isparta İl Başkanlığı tarafından Ramazan Bayramı nedeniyle partililer arasında dün online buluşma gerçekleştirdi. Ak Parti İl Başkanvekili Hamidullah Armağan herkesin bayramını tebrik etti.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN

TEŞKİLATIN BAYRAMINI KUTLADI

Bayramlaşmanın bugünkü bölümünde ise; Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 81 İl Teşkilatı ile ‘online’ bayramlaştı. Bayramlaşmanın Isparta bölümüne Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, İl Başkanvekili Hamidullah Armağan, İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin ve Kadın Kolları Başkanı Sevim Köse katılırken, Ankara bölümüne ise Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İl Kadın Kolları Başkanı Emine Timuçin, İl Gençlik Kolları Furkan Mert Şimşek ve MKYK üyeleri de katıldı. Online bayramlaşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ak Parti 81 İl Teşkilatının nezdinde tüm Türkiye’nin mübarek Ramazan Bayramını kutladı.

BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN’DEN,

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A DAVET

Cumhurbaşkanı ile yapılan olline bayramlaşmaya katılan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Isparta’da gül hasat sezonunun bugün itibariyle başladığını ve 45 gün süreceğini belirterek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı gül sezonu içerisinde gül bahçelerini gezmek için Isparta’ya davet etti.

ARMAĞAN; GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA PROGRAMIMIZI VİDEO KONFERANS YOLUYLA GERÇEKLEŞTİRDİK”

Ak Parti İl Başkanvekili Hamidullah Armağan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bayram kutlamasının ardından yaptığı değerlendirmede; “Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla Ramazan Bayramı geleneksel bayramlaşma programımızı video konferans yoluyla gerçekleştirdik. Sayın Cumhurbaşkanımızın Ispartalı hemşehrilerimize selamları var. Rabbim hep birlikte nice bayramlara eriştirsin” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.