Cumhurbaşkanı Afetti

GÜNDEM 28.03.2015 - 14:11, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1705+ kez okundu.
 

Cumhurbaşkanı Afetti

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, sürekli hastalık hali nedeniyle hükümlü Mustafa Akcanlı’nın cezasını kaldırdı
Cumhurbaşkanı Erdoğan böylece görevi devralmasından sonra ilk kez bir hükümlüyü affetti. ‘Resmi belgede sahtecilik ve dolandırıcılıktan’ 13 yıl 4 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılan ve yaklaşık 10 yıldır cezaevinde bulunan Akcanlı’nın, son 4 yıldır kolon kanseri tedavisi gördüğü öğrenildi. ÖMRÜMÜN KALANINI ÖZGÜR GEÇİRECEĞİM Akcanlı, “Kendisine teşekkür ederim. En azından geri kalan ömrümü özgür geçireceğim” dedi.
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, sürekli hastalık hali nedeniyle hükümlü Mustafa Akcanlı’nın cezasını kaldırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan böylece görevi devralmasından sonra ilk kez bir hükümlüyü affetti. ‘Resmi belgede sahtecilik ve dolandırıcılıktan’ 13 yıl 4 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılan ve yaklaşık 10 yıldır cezaevinde bulunan Akcanlı’nın, son 4 yıldır kolon kanseri tedavisi gördüğü öğrenildi.

ÖMRÜMÜN KALANINI ÖZGÜR GEÇİRECEĞİM

Akcanlı, “Kendisine teşekkür ederim. En azından geri kalan ömrümü özgür geçireceğim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.