CUMHURBAŞKANINDAN YARIM İSTEDİLER

10.04.2015 - 18:50, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 3011+ kez okundu.
 

CUMHURBAŞKANINDAN YARIM İSTEDİLER

AKDENİZ GAZETESİNİN HABERİ Gül Küçük Sanayi Sitesi girişine istenen kavşak, yol ve geçit için DSİ yol terki vermiyor, Devlet Demir Yolları da geçit izni vermesi gerekiyor.
Gül Küçük Sanayi Sitesi girişine istenen kavşak, yol ve geçit için DSİ yol terki vermiyor, Devlet Demir Yolları da geçit izni vermesi gerekiyor. Gül Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Yönetimi mektup yazarak Cumhurbaşkanı ve Başbakan'dan yardım istedi. Migros Kavşağı'nda Gül Küçük Sanayi Sitesi girişinde düzenli bir kavşak olmaması nedeniyle çok sayıda kaza meydana geliyor. Bu kazalar da ölüm ya da yaralama ile sonuçlanıyor. Gül Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Yönetim Kurulu, sanayi sitesi ve Bozanönü Köyü giriş yoluna kavşak yapılması için bastırıyor. Isparta Belediyesi kavşak yapılması için yol terkini yaptı. Ancak DSİ, bu terki yapmıyor. Devlet Demir Yolları da geçiş izni vermesi gerekiyor. Bürokratik süreci aşamayan Gül Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Yönetimi, çareyi Ankara'ya mektup yazmakla buldu. Başkan Mehmet Boyacı imzasıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Ulaştırma Bakanlığı ve Orman ve Su İşleri Bakanlığı'na gönderilen yazıda kavşak, yol ve geçidin acil olarak açılması için destek verilmesi istendi. İşte o yazı: "Geçen yıllar içerisinde Isparta nüfusunda görülen artış neticesinde; Isparta Eğirdir yolu üzerindeki belirtilen kavşakların yapılmaması, 281. Cadde'nin açılmaması gibi temel sebepler neticesinde, Migros kavşağında trafik yoğunluğu artmış çok fazla ölümlü kaza meydana gelmiştir. Isparta ili her geçen gün büyümekte ve gelişmektedir. Devlet büyüklerimizin Isparta iline yapmış oldukları katkılar göz ardı edilmeyecek seviyededir. Ancak; 281.Cadde'nin öncelikle hayata geçirilmesi vatandaşın can ve mal güvenliği için önem arz etmektedir. Bu konunun acilen çözelebilmesi için başta halkın oylarıyla seçilmiş, Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız olmak üzere kamu kuruluşları olan Ulaştırma Bakanlığı, Orman ve Su İşleri Bakanlığı'ndan gerekli hassasiyetin gösterilerek planlarda gözüken kavşak, yol ve geçidin acil açılmasını arz ederim." Öte yandan Gül Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mehmet Boyacı, bu sorunla ilgilenen Vali Vahdettin Özkan ile yol terki yapan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'a da teşekkür etti.
AKDENİZ GAZETESİNİN HABERİ Gül Küçük Sanayi Sitesi girişine istenen kavşak, yol ve geçit için DSİ yol terki vermiyor, Devlet Demir Yolları da geçit izni vermesi gerekiyor.

Gül Küçük Sanayi Sitesi girişine istenen kavşak, yol ve geçit için DSİ yol terki vermiyor, Devlet Demir Yolları da geçit izni vermesi gerekiyor. Gül Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Yönetimi mektup yazarak Cumhurbaşkanı ve Başbakan'dan yardım istedi.

Migros Kavşağı'nda Gül Küçük Sanayi Sitesi girişinde düzenli bir kavşak olmaması nedeniyle çok sayıda kaza meydana geliyor. Bu kazalar da ölüm ya da yaralama ile sonuçlanıyor. Gül Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Yönetim Kurulu, sanayi sitesi ve Bozanönü Köyü giriş yoluna kavşak yapılması için bastırıyor. Isparta Belediyesi kavşak yapılması için yol terkini yaptı. Ancak DSİ, bu terki yapmıyor. Devlet Demir Yolları da geçiş izni vermesi gerekiyor. Bürokratik süreci aşamayan Gül Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Yönetimi, çareyi Ankara'ya mektup yazmakla buldu. Başkan Mehmet Boyacı imzasıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Ulaştırma Bakanlığı ve Orman ve Su İşleri Bakanlığı'na gönderilen yazıda kavşak, yol ve geçidin acil olarak açılması için destek verilmesi istendi. İşte o yazı:

"Geçen yıllar içerisinde Isparta nüfusunda görülen artış neticesinde; Isparta Eğirdir yolu üzerindeki belirtilen kavşakların yapılmaması, 281. Cadde'nin açılmaması gibi temel sebepler neticesinde, Migros kavşağında trafik yoğunluğu artmış çok fazla ölümlü kaza meydana gelmiştir. Isparta ili her geçen gün büyümekte ve gelişmektedir. Devlet büyüklerimizin Isparta iline yapmış oldukları katkılar göz ardı edilmeyecek seviyededir. Ancak; 281.Cadde'nin öncelikle hayata geçirilmesi vatandaşın can ve mal güvenliği için önem arz etmektedir. Bu konunun acilen çözelebilmesi için başta halkın oylarıyla seçilmiş, Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız olmak üzere kamu kuruluşları olan Ulaştırma Bakanlığı, Orman ve Su İşleri Bakanlığı'ndan gerekli hassasiyetin gösterilerek planlarda gözüken kavşak, yol ve geçidin acil açılmasını arz ederim."

Öte yandan Gül Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mehmet Boyacı, bu sorunla ilgilenen Vali Vahdettin Özkan ile yol terki yapan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'a da teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.