ÇOCUKLARIN PARASINA GÖZ DİKTİ

ASAYİŞ 24.11.2015 - 17:28, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2575+ kez okundu.
 

ÇOCUKLARIN PARASINA GÖZ DİKTİ

Küçük Çocukların Üzerlerini Zorla Arayarak Paralarını Alan Bir Şahıs Yakalandı Yalvaç İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre,küçük yaştaki çocukların üzerini arayarak zorla paralarını alan bir kişinin yakalandığı öğrenildi. Ayrıca 2 adet ruhsatsız silahla, uyuşturucu maddebulunduran şahıs yakalandı. Debbağlar Mahallesinde üç çocuğun birlikte oyun oynamak üzere Uzunyol Caddesi üzerinde iken yolda daha önceden tanıdıkları V.C. isimli şahsın kendilerini durdurarak üzerlerinde para olup olmadığını sorduğu,çocukların paramız yok demeleri üzerine zorla üzerlerini arayarak çocukların ceplerinde bulduğu paraları alması üzerine aileleri tarafından V.C. isimli şahıs hakkında şikayette bulunulmuştur.  ihbar Üzerine Yapılan Aramalarda 2 Adet Ruhsatsız Silah Ele Geçirildi  İhbar Üzerine Yapılan Aramalarda 2 Adet Ruhsatsız Silah Ele Geçirildi Yalvaç ilçe Emniyet Müdürlüğümüze M.P. isimli şahsın aracında ruhsatsız tabanca bulundurduğu yönünde yapılan ihbarın değerlendirilmesi ile ekiplerimizce bir süre takip edilen şahıs aracını park ederken durdurulmuş olup, yapılan aramada aracın torpido gözünde 1 adet 7,65 mm çapında Kırıkkale marka tabanca ele geçirilmiştir. Bir başka ihbarın değerlendirilmesi ile Debbağlar mahallesinde bir ikamette yapılan aramada ise 1 adet 9 mm çapında Ruger marka tabanca ve bu tabancaya ait 23 adet dolu fişek ele geçirilmiştir. Şahıslar hakkında 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet suçundan gerekli yasal işlem yapılarak adli mercilere sevk edilmiştir.   Uyuşturucu Madde Bulunduran Şahıs Yakalandı Adli Makamlarca yürütülmekte olduğu “Uyuşturucu Madde Ticarete Yapmak” suçu ile ilgili soruşturma kapsamında şüpheli D.Ö. isimli şahsın Çarşı Mahallesinde bulunan ikametinde arama 

Küçük Çocukların Üzerlerini Zorla Arayarak Paralarını Alan Bir Şahıs Yakalandı

Yalvaç İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre,küçük yaştaki çocukların üzerini arayarak zorla paralarını alan bir kişinin yakalandığı öğrenildi. Ayrıca 2 adet ruhsatsız silahla, uyuşturucu maddebulunduran şahıs yakalandı. Debbağlar Mahallesinde üç çocuğun birlikte oyun oynamak üzere Uzunyol Caddesi üzerinde iken yolda daha önceden tanıdıkları V.C. isimli şahsın kendilerini durdurarak üzerlerinde para olup olmadığını sorduğu,çocukların paramız yok demeleri üzerine zorla üzerlerini arayarak çocukların ceplerinde bulduğu paraları alması üzerine aileleri tarafından V.C. isimli şahıs hakkında şikayette bulunulmuştur.

 ihbar Üzerine Yapılan Aramalarda 2 Adet Ruhsatsız Silah Ele Geçirildi 

İhbar Üzerine Yapılan Aramalarda 2 Adet Ruhsatsız Silah Ele Geçirildi Yalvaç ilçe Emniyet Müdürlüğümüze M.P. isimli şahsın aracında ruhsatsız tabanca bulundurduğu yönünde yapılan ihbarın değerlendirilmesi ile ekiplerimizce bir süre takip edilen şahıs aracını park ederken durdurulmuş olup, yapılan aramada aracın torpido gözünde 1 adet 7,65 mm çapında Kırıkkale marka tabanca ele geçirilmiştir.

Bir başka ihbarın değerlendirilmesi ile Debbağlar mahallesinde bir ikamette yapılan aramada ise 1 adet 9 mm çapında Ruger marka tabanca ve bu tabancaya ait 23 adet dolu fişek ele geçirilmiştir.

Şahıslar hakkında 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet suçundan gerekli yasal işlem yapılarak adli mercilere sevk edilmiştir.

 

Uyuşturucu Madde Bulunduran Şahıs Yakalandı

Adli Makamlarca yürütülmekte olduğu “Uyuşturucu Madde Ticarete Yapmak” suçu ile ilgili soruşturma kapsamında şüpheli D.Ö. isimli şahsın Çarşı Mahallesinde bulunan ikametinde arama 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.