ÇOCUK OYUN ALANLARI KAUÇUK ZEMİN İLE KAPLANIYOR

ÇOCUK 04.11.2015 - 16:16, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2277+ kez okundu.
 

ÇOCUK OYUN ALANLARI KAUÇUK ZEMİN İLE KAPLANIYOR

Isparta Belediyesi şehirde bulunan 21 çocuk oyun alanının zeminini kauçukla kaplıyor. Çocukların daha rahat bir ortamda oyunlarını oynayabilmeleri amacıyla başlatılan çalışmalar kapsamında şehirdeki 21 parkta toplam 2 bin 500 metrekarelik alanın kauçuk ile kaplanmasına başlandı. Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın talimatları doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri şehir genelindeki parklarda ve bunun yanı sıra çayboyundaki yürüyüş alanlarını kauçuk zeminle kaplayacak. İlk etapta çayboyundaki yürüyüş yollarını elden geçiren ve kauçuk kaplama öncesinde zemin betonlarını yenileyen Isparta Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yine çalışmalar kapsamında çocuk oyun alanlarında da zemin çalışmaları yapıyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ilk etapta Kurtuluş Sağlık Ocağı yanında bulunan çocuk oyun alanının zeminini kauçuk ile kapladı. Çalışmalar kapsamında çayboyunda toplam 1500 metrekarelik bir alanda yürüyüş yolu ve yine çocuk oyun alanları olarak da 2500 metrekare olmak üzere toplam 4 bin metrekarelik alan kauçuk zeminle kaplanacak.

Isparta Belediyesi şehirde bulunan 21 çocuk oyun alanının zeminini kauçukla kaplıyor. Çocukların daha rahat bir ortamda oyunlarını oynayabilmeleri amacıyla başlatılan çalışmalar kapsamında şehirdeki 21 parkta toplam 2 bin 500 metrekarelik alanın kauçuk ile kaplanmasına başlandı.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın talimatları doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri şehir genelindeki parklarda ve bunun yanı sıra çayboyundaki yürüyüş alanlarını kauçuk zeminle kaplayacak.

İlk etapta çayboyundaki yürüyüş yollarını elden geçiren ve kauçuk kaplama öncesinde zemin betonlarını yenileyen Isparta Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yine çalışmalar kapsamında çocuk oyun alanlarında da zemin çalışmaları yapıyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ilk etapta Kurtuluş Sağlık Ocağı yanında bulunan çocuk oyun alanının zeminini kauçuk ile kapladı.

Çalışmalar kapsamında çayboyunda toplam 1500 metrekarelik bir alanda yürüyüş yolu ve yine çocuk oyun alanları olarak da 2500 metrekare olmak üzere toplam 4 bin metrekarelik alan kauçuk zeminle kaplanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.