Cihanbeyli Belediye Başkanlığı'ndan taşınmaz satış ihalesi

GÜNDEM 16.06.2022 - 23:15, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2196+ kez okundu.
 

Cihanbeyli Belediye Başkanlığı'ndan taşınmaz satış ihalesi

Cihanbeyli Belediye Başkanlığı'ndan taşınmaz satış ihalesi
 BASIN İlan Kurumu (BİK) ilan portalı olan ilan.gov.tr'de yayınlanan ihale ilanına göre,  Konya ili Cihanbeyli Belediye Başkanlığı, 984 adet muhtelif nitelikte taşınmazı 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45. maddesine göre açık artırma ile satışa çıkardı. İhaleler 1-4 ve 5 Temmuz 2022 tarihlerinde Belediye Belediye toplantı salonunda Encümen huzurunda yapılacak.  Şartname ve ekleri mesai saatleri dahilinde idarede bedelsiz olarak görülebilir.    Taşınmazlar peşin bedelle veya yüzde 25'i peşin kalan kısım 3'er aylık dönemlerde 4 eşit taksitler halinde satın alınabilecek. İHALE İLANININ DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ
Cihanbeyli Belediye Başkanlığı'ndan taşınmaz satış ihalesi

 BASIN İlan Kurumu (BİK) ilan portalı olan ilan.gov.tr'de yayınlanan ihale ilanına göre,

 Konya ili Cihanbeyli Belediye Başkanlığı, 984 adet muhtelif nitelikte taşınmazı 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45. maddesine göre açık artırma ile satışa çıkardı.

İhaleler 1-4 ve 5 Temmuz 2022 tarihlerinde Belediye Belediye toplantı salonunda Encümen huzurunda yapılacak.  Şartname ve ekleri mesai saatleri dahilinde idarede bedelsiz olarak görülebilir.   

Taşınmazlar peşin bedelle veya yüzde 25'i peşin kalan kısım 3'er aylık dönemlerde 4 eşit taksitler halinde satın alınabilecek.

İHALE İLANININ DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.