ÇİFTE BAYRAM KUTLUYORUZ

GÜNDEM 30.07.2020 - 15:19, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2681+ kez okundu.
 

ÇİFTE BAYRAM KUTLUYORUZ

ÇİFTE BAYRAM KUTLUYORUZ
Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, bu yıl çifte bayram sevinci yaşadıklarını belirterek, hem Ispartaspor'un 3. lige çıkması hem de Kurban Bayramı nedeniyle coşkumuz daha da arttı dedi. Ispartaspor'un yıllar sonra 3. lige çıkmasında büyük emeği olan TBMM Başkanvekili Bilgiç, Kurban Bayramı mesajında çifte mutluluk yaşadıklarını söyledi. Bayram arifesinde Ispartaspor için TFF'nin verdiği kararın kendilerine büyük mutluluk yaşattığını kaydetti. 10 yıldır Ispartaspor'a her fırsatta sahip çıkan, TFF'nin ilk verdiği karar sonrası tepkisini ortaya koyarak Ankara'da temaslarda bulunup, Ispartaspor'un 3. lige çıkmasında büyük rol oynayan Bilgiç, şuan verilen emeğin ne kadar doğru olduğunu ve zaferle taçlanmasının tüm Ispartalıları mutlu ettiğini görüyoruz. Bilgiç, 10 yıldır büyük özveri ve takımın her daim arkasında durarak, tarihe geçecek zaferin perde arkasında büyük gayret gösterdi. Bilgiç, Ispartalıların Kurban Bayramı'nı tebrik ederken, Ispartaspor'un da 3. lige çıkması dolayısıyla Tüm halkı tebrik ederek, daha nice zaferlere emin adımlarla yürüyeceklerini söyledi.  
ÇİFTE BAYRAM KUTLUYORUZ

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, bu yıl çifte bayram sevinci yaşadıklarını belirterek, hem Ispartaspor'un 3. lige çıkması hem de Kurban Bayramı nedeniyle coşkumuz daha da arttı dedi.

Ispartaspor'un yıllar sonra 3. lige çıkmasında büyük emeği olan TBMM Başkanvekili Bilgiç, Kurban Bayramı mesajında çifte mutluluk yaşadıklarını söyledi. Bayram arifesinde Ispartaspor için TFF'nin verdiği kararın kendilerine büyük mutluluk yaşattığını kaydetti.

10 yıldır Ispartaspor'a her fırsatta sahip çıkan, TFF'nin ilk verdiği karar sonrası tepkisini ortaya koyarak Ankara'da temaslarda bulunup, Ispartaspor'un 3. lige çıkmasında büyük rol oynayan Bilgiç, şuan verilen emeğin ne kadar doğru olduğunu ve zaferle taçlanmasının tüm Ispartalıları mutlu ettiğini görüyoruz.

Bilgiç, 10 yıldır büyük özveri ve takımın her daim arkasında durarak, tarihe geçecek zaferin perde arkasında büyük gayret gösterdi. Bilgiç, Ispartalıların Kurban Bayramı'nı tebrik ederken, Ispartaspor'un da 3. lige çıkması dolayısıyla Tüm halkı tebrik ederek, daha nice zaferlere emin adımlarla yürüyeceklerini söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.