CHP Yerel Yönetimler Çalıştayı Afyon’da toplanıyor: Isparta’dan Osman Kesmen katılacak

GÜNDEM 22.07.2019 - 10:12, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1545+ kez okundu.
 

CHP Yerel Yönetimler Çalıştayı Afyon’da toplanıyor: Isparta’dan Osman Kesmen katılacak

CHP Yerel Yönetimler Çalıştayı Afyon’da toplanıyor: Isparta’dan Osman Kesmen katılacak
CHP 25 - 27 Temmuz tarihleri arasında komşu ilimiz Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde ‘Yerel Yönetimler Çalıştayı’ gerçekleştirecek. Çalıştay’a Isparta’da bir belediye kazanan CHP’nin Gönen Belediye Başkanı Osman Kesmen katılacak.    CHP AFYONKARAHİSAR'DA  KAMPA GİRİYOR Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Afyonkarahisar'da yerel yönetim kampına girecek. Partinin 31 Mart Yerel seçimlerinde ülke genelinde kazandığı ve içinde Isparta’nın Gönen ilçesinin de bulunduğu toplam 252 belediye başkanının, bundan sonra izleyeceği yol hartası masaya yatırılacak. CHP yönetimi belediye başkanlarından, istihdam yaratacak projelere öncelik verilmesini isteyecek. BELEDİYE BAŞKANLARININ  YOL HARİTASI BELİRLENECEK  Cumhuriyet Halk Partisi yerel seçim sonuçlarının muhasebesini tamamladı. Oy geçişleri, kazanılan belediyeler, oyların arttığı ve azaldığı seçim çevreleri detaylarıyla analiz edildi. Şimdi ise sıra, yol hartasını netleştirmeye geldi. Bu kapsamda CHP’de, 252 belediye başkanı kampa alınacak. 25 – 26 - 27 Temmuz'da, Afyonkarahisar'da gerçekleştirilecek yerel yönetimler kampının ilk gündem maddesi, genel merkez ile belediyeler arasında köprü olacak koordinasyon merkezinin oluşturulması. Yerel Yönetim Koordinasyon Merkezi'nin detayları, çalışma biçimi belirlenecek. CHP'Lİ BELEDİYELER  7 İLKEYE UYACAK Daha önce CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıkladığı 7 ilke, detayları ve örnekler ile belediye başkanlarına anlatılacak. Belde halkının ayrım yapılmaksızın kucaklanması, yoksul mahallelere pozitif ayrımcılık yapılması, yoksullara yapılan yardımlarda "insan onurunun gözetilmesi" gibi başlıkların eksiksiz yerine getirilmesi istenecek. Harcanan her kuruşun hesabının halka verilmesi, yönetici atamalarında ilk kriterin 'liyakat' olması da 7 ilke arasında. Ayrıca uyulacak bu başlıkların sayısının kampta 9'da çıkarılabileceği de belirtiliyor. İSTİHDAM YARATACAK PROJELERE ÖNCELİK  Bir diğer önemli başlık Merkez Hükümet ile CHP'li belediyeler arasındaki ilişki. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu "uzlaşıdan uzak olunmaması" yönünde talimat vermişti. Ancak aks durumlarda, yan belediyelerin faaliyetlerini aksatacak hamleler karşısında neler yapılabileceği de görüşülecek. CHP'li belediyelerin ortak çalışmalar yürüterek ekonomik engeller aşması, çalışmaların da kamuoyu le etkin şekilde paylaşılması istenecek. CHP Yönetimi ayrıca, istihdam yaratacak Böylece ekonomideki olumsuz seyrin, yereldeki etkisi azaltılmaya çalışılacak. ÇALIŞTAYA ISPARTA’DA BİR İSİM KATILACAK  Bilindiği gibi; 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Isparta’daki 22 Belediye’nin 1’ini CHP kazanmıştı. Bu doğrultuda; Partinin 25 - 27 Temmuz tarihleri arasında komşu ilimiz Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde yapacağı ‘Yerel Yönetimler Çalıştayı’na Isparta’dan Gönen Belediye Başkanı Osman Kesmen’in katılacağı öğrenildi.
CHP Yerel Yönetimler Çalıştayı Afyon’da toplanıyor: Isparta’dan Osman Kesmen katılacak

CHP 25 - 27 Temmuz tarihleri arasında komşu ilimiz Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde ‘Yerel Yönetimler Çalıştayı’ gerçekleştirecek. Çalıştay’a Isparta’da bir belediye kazanan CHP’nin Gönen Belediye Başkanı Osman Kesmen katılacak. 
 
CHP AFYONKARAHİSAR'DA 
KAMPA GİRİYOR
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Afyonkarahisar'da yerel yönetim kampına girecek. Partinin 31 Mart Yerel seçimlerinde ülke genelinde kazandığı ve içinde Isparta’nın Gönen ilçesinin de bulunduğu toplam 252 belediye başkanının, bundan sonra izleyeceği yol hartası masaya yatırılacak. CHP yönetimi belediye başkanlarından, istihdam yaratacak projelere öncelik verilmesini isteyecek.
BELEDİYE BAŞKANLARININ 
YOL HARİTASI BELİRLENECEK 
Cumhuriyet Halk Partisi yerel seçim sonuçlarının muhasebesini tamamladı. Oy geçişleri, kazanılan belediyeler, oyların arttığı ve azaldığı seçim çevreleri detaylarıyla analiz edildi. Şimdi ise sıra, yol hartasını netleştirmeye geldi. Bu kapsamda CHP’de, 252 belediye başkanı kampa alınacak. 25 – 26 - 27 Temmuz'da, Afyonkarahisar'da gerçekleştirilecek yerel yönetimler kampının ilk gündem maddesi, genel merkez ile belediyeler arasında köprü olacak koordinasyon merkezinin oluşturulması. Yerel Yönetim Koordinasyon Merkezi'nin detayları, çalışma biçimi belirlenecek.
CHP'Lİ BELEDİYELER 
7 İLKEYE UYACAK
Daha önce CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıkladığı 7 ilke, detayları ve örnekler ile belediye başkanlarına anlatılacak. Belde halkının ayrım yapılmaksızın kucaklanması, yoksul mahallelere pozitif ayrımcılık yapılması, yoksullara yapılan yardımlarda "insan onurunun gözetilmesi" gibi başlıkların eksiksiz yerine getirilmesi istenecek. Harcanan her kuruşun hesabının halka verilmesi, yönetici atamalarında ilk kriterin 'liyakat' olması da 7 ilke arasında. Ayrıca uyulacak bu başlıkların sayısının kampta 9'da çıkarılabileceği de belirtiliyor.
İSTİHDAM YARATACAK
PROJELERE ÖNCELİK 
Bir diğer önemli başlık Merkez Hükümet ile CHP'li belediyeler arasındaki ilişki. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu "uzlaşıdan uzak olunmaması" yönünde talimat vermişti. Ancak aks durumlarda, yan belediyelerin faaliyetlerini aksatacak hamleler karşısında neler yapılabileceği de görüşülecek. CHP'li belediyelerin ortak çalışmalar yürüterek ekonomik engeller aşması, çalışmaların da kamuoyu le etkin şekilde paylaşılması istenecek. CHP Yönetimi ayrıca, istihdam yaratacak Böylece ekonomideki olumsuz seyrin, yereldeki etkisi azaltılmaya çalışılacak.
ÇALIŞTAYA ISPARTA’DA
BİR İSİM KATILACAK 
Bilindiği gibi; 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Isparta’daki 22 Belediye’nin 1’ini CHP kazanmıştı. Bu doğrultuda; Partinin 25 - 27 Temmuz tarihleri arasında komşu ilimiz Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde yapacağı ‘Yerel Yönetimler Çalıştayı’na Isparta’dan Gönen Belediye Başkanı Osman Kesmen’in katılacağı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.