CHP SÜTÇÜLER'DE MERMER OCAKLARINI İNCELEDİ

GÜNDEM 23.10.2020 - 22:28, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1880+ kez okundu.
 

CHP SÜTÇÜLER'DE MERMER OCAKLARINI İNCELEDİ

CHP SÜTÇÜLER'DE MERMER OCAKLARINI İNCELEDİ
  CHP İl Başkanlığı, Sütçüler’deki doğa tahribatını yerinde inceledi. İl Başkanı Yalım Halıcı, şu açıklamayı yaptı: “Isparta’nın Sütçüler İlçesinde bulunan mermer ocağında yapılan çalışmalar, CHP Isparta İl Başkanlığı tarafından yerinde incelendi. Türkiye mermer üretimi konusunda Dünya’da çok önemli bir yere sahip. Ancak mermerin çıkarılması sırasında doğaya ciddi anlamda zarar veriliyor. Isparta’nın Sütçüler İlçesinde bulunan mermer ocağında da yapılan çalışmalar, çevresine zarar vermiş durumda. “DAHA TEMİZ ÇALIŞMAK MÜMKÜN” “Sütçüler İlçemizde, il yöneticilerimizle beraber bölgedeki maden ocağının doğaya verdiği tahribatı yakından inceledik. Bölgedeki hemşehrilerimizle sohbet ederek konuyla ilgili düşüncelerini aldık. Çevre halkı molozlardan, tozdan ve hafriyat araçlarından şikayetçi. Tarım konusunda da şikayetleri var. Biz de bu şikayetleri gerekli yerlere ulaştıracağız. Daha temiz ve dikkatli çalışmak mümkün, bir yandan kazandırırken bir yandan da kaybettirmenin mantığı yok. Herkes aynı derecede kazanmalı”
CHP SÜTÇÜLER'DE MERMER OCAKLARINI İNCELEDİ

 

CHP İl Başkanlığı, Sütçüler’deki doğa tahribatını yerinde inceledi. İl Başkanı Yalım Halıcı, şu açıklamayı yaptı: “Isparta’nın Sütçüler İlçesinde bulunan mermer ocağında yapılan çalışmalar, CHP Isparta İl Başkanlığı tarafından yerinde incelendi.

Türkiye mermer üretimi konusunda Dünya’da çok önemli bir yere sahip. Ancak mermerin çıkarılması sırasında doğaya ciddi anlamda zarar veriliyor. Isparta’nın Sütçüler İlçesinde bulunan mermer ocağında da yapılan çalışmalar, çevresine zarar vermiş durumda.

“DAHA TEMİZ ÇALIŞMAK MÜMKÜN”

“Sütçüler İlçemizde, il yöneticilerimizle beraber bölgedeki maden ocağının doğaya verdiği tahribatı yakından inceledik. Bölgedeki hemşehrilerimizle sohbet ederek konuyla ilgili düşüncelerini aldık. Çevre halkı molozlardan, tozdan ve hafriyat araçlarından şikayetçi. Tarım konusunda da şikayetleri var. Biz de bu şikayetleri gerekli yerlere ulaştıracağız. Daha temiz ve dikkatli çalışmak mümkün, bir yandan kazandırırken bir yandan da kaybettirmenin mantığı yok. Herkes aynı derecede kazanmalı”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.