CHP OLARAK ISPARTA’DA MELEK MOSSO KONSERİ DÜZENLEYECEĞİZ

GÜNDEM 26.05.2022 - 22:19, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2649+ kez okundu.
 

CHP OLARAK ISPARTA’DA MELEK MOSSO KONSERİ DÜZENLEYECEĞİZ

CHP OLARAK ISPARTA’DA MELEK MOSSO KONSERİ DÜZENLEYECEĞİZ
Kanal 32 ekranlarında yayınlanan Bire Bir ile Basın Kulübü ortak programının canlı yayın konuğu olan CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı, 3 Haziran’da yapılması planlanan Melek Mosso konserinin iptal edilmesine tepki gösterdi. Kadın cinayetletine tepki göstermeyenlerin ünlü sanatçıya tepki göstermesini 2 yüzlülük olarak nitelendiren Yalım Halıcı, “şimdi daha ahlaklı bir şehir mi olduk. Bu 2 yüzlü bir yaklaşımdır. Isparta’nın bu tür olaylarla gündeme gelmesi gerçekten çok üzücü” dedi. Yalım Halıcı, CHP olarak Isparta’da Melek Mosso konseri düzenlemeyi planladıklarını belirtti  
CHP OLARAK ISPARTA’DA MELEK MOSSO KONSERİ DÜZENLEYECEĞİZ

Kanal 32 ekranlarında yayınlanan Bire Bir ile Basın Kulübü ortak programının canlı yayın konuğu olan CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı, 3 Haziran’da yapılması planlanan Melek Mosso konserinin iptal edilmesine tepki gösterdi. Kadın cinayetletine tepki göstermeyenlerin ünlü sanatçıya tepki göstermesini 2 yüzlülük olarak nitelendiren Yalım Halıcı, “şimdi daha ahlaklı bir şehir mi olduk. Bu 2 yüzlü bir yaklaşımdır. Isparta’nın bu tür olaylarla gündeme gelmesi gerçekten çok üzücü” dedi.

Yalım Halıcı, CHP olarak Isparta’da Melek Mosso konseri düzenlemeyi planladıklarını belirtti

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.