CHP, Milletvekillerinin ardından şimdi de; İl Başkanlarını kampa alıyor

GÜNDEM 15.08.2019 - 11:13, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2075+ kez okundu.
 

CHP, Milletvekillerinin ardından şimdi de; İl Başkanlarını kampa alıyor

CHP, Milletvekillerinin ardından şimdi de; İl Başkanlarını kampa alıyor
CHP geçtiğimiz ay Afyonkarahisar’da gerçekleştirilen Milletvekilleri kampının ardından şimdi de İl Başkanlarını kampa alıyor. Partinin il başkanları toplantısı 15-16-17 Ağustos tarihlerinde 3 gün boyunca Nevşehir’de yapılacak.    NEVŞEHİR’DE YAPILACAK CHP Genel Merkezi’nin 2 ayda bir rutin olarak gerçekleştirdiği ve haziran seçimleri nedeniyle ertelenen il başkanları toplantısı 15-16-17 Ağustos tarihlerinde 3 gün boyunca Nevşehir’de yapılacak. ŞENLİKLERE KATILACAKLAR Gülşehir ilçesinde bulunan Kapadokya Kartal Otel’de gerçekleşecek toplantıya İl Başkanı Cengiz Sarıbay da katılacak. 81 il başkanının yer alacağı toplantıda değerlendirmeler yapılacak. CHP’li başkanlar, Hacı Bektaş-i Veli Şenliklerinde de yer alacak.  
CHP, Milletvekillerinin ardından şimdi de; İl Başkanlarını kampa alıyor

CHP geçtiğimiz ay Afyonkarahisar’da gerçekleştirilen Milletvekilleri kampının ardından şimdi de İl Başkanlarını kampa alıyor. Partinin il başkanları toplantısı 15-16-17 Ağustos tarihlerinde 3 gün boyunca Nevşehir’de yapılacak. 
 
NEVŞEHİR’DE YAPILACAK
CHP Genel Merkezi’nin 2 ayda bir rutin olarak gerçekleştirdiği ve haziran seçimleri nedeniyle ertelenen il başkanları toplantısı 15-16-17 Ağustos tarihlerinde 3 gün boyunca Nevşehir’de yapılacak.
ŞENLİKLERE KATILACAKLAR
Gülşehir ilçesinde bulunan Kapadokya Kartal Otel’de gerçekleşecek toplantıya İl Başkanı Cengiz Sarıbay da katılacak. 81 il başkanının yer alacağı toplantıda değerlendirmeler yapılacak. CHP’li başkanlar, Hacı Bektaş-i Veli Şenliklerinde de yer alacak.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.