CHP Merkez İlçe Başkanlığı’nda Erdal İnceayan dönemi başladı

GÜNDEM 22.01.2020 - 11:01, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2666+ kez okundu.
 

CHP Merkez İlçe Başkanlığı’nda Erdal İnceayan dönemi başladı

CHP Merkez İlçe Başkanlığı’nda Erdal İnceayan dönemi başladı
  CHP Merkez İlçe Başkanlığı 37. Olağan Kongresi tamamlandı. 2 listenin yarıştığı kongrede Erdal İnceayan yeni Merkez ilçe başkanı oldu. Seçimin ardından bugün devir teslim töreni düzenlendi. Geçen dönem merkez ilçe başkanlığını yürüten Kamil Cem Erdal, görevi Erdal İnceayan’a devretti.   Düzenlenen törene CHP İl Başkanı Ahmet Kürkçü başta olmak üzere çok sayıda partili katıldı.  Törende ilk olarak konuşan CHP İl Başkanı Ahmet Kürkçü, geçen dönem merkez ilçe başkanlığını yürüten Kamil Cem Erdal’a ve ekibine teşekkür etti, göreve yeni seçilen Erdal İnceayan ve ekibine ise başarılar diledi. İl Başkanı Ahmet Kürkçü, “37’nci kongremizi yapıyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi köklü bir partidir. Ben önceki Merkez İlçe yönetimine çok teşekkür ediyorum. Yeni yönetime büyük başarılar, kolaylıklar diliyorum. Merkez İlçe teşkilatının yükü gerçekten çok ağır. Erdal İnceayan arkadaşımızın bu sürece çok katkı sağlayacağını düşünüyorum. Partimnizde yeni bir anlayışla kılcal damar örgütlenmesine başlayacağız” dedi. Görevde bulunduğu süre içinde iki ayrı seçim için çalıştıklarını ifade eden CHP Merkez İlçe eski Başkanı Kamil Cem Erdal, “Seçimlerden alnımızın akıyla çıktığımızı düşünüyorum” dedi.  Merkez İlçe eski Başkanı Cem Erdal da konuşmasında Demokrasimizin bir vazgeçilmezi olarak kongremizi tamamladık. Ben sürecin partimize hayırlı olmasını diliyorum. Benimle bu dönemde yol yürüyen yöneticilerimize ve desteğini benden esirgemeyen üyelerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Merkez İlçe olarak 2 seçim geçirdik. Alnımızın akıyla bu yolu yürüdüğümüzü düşünüyorum. Elbette zor bir görev. Yeni görev alan arkadaşlarımıza bu görevde kolaylıklar diliyorum” ifadelerini kullandı. Göreve yeni seçilen Erdal İnceayan, eski başkan Kamil Cem Erdal’ın kendilerine örnek davranışlar sergilediğini belirterek, CHP’yi iktidara taşımak için göreve geldiklerini söyledi. İnceayan, “Ben bugün burada bulunan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Cem başkanımızla 2 yıl birlikte görev yaptık. Cesur ve kararlı davranışlarıyla kendisini tanımaktan büyük mutluluk duyduğumu belirtmek isterim. Görev sürecimiz içerisince her zaman bizim önümüzü açtı ve büyük yol kat ettik.  Ahenk ve anlayış birliği içerisinde ilk yönetim kurulu toplantımızı yaptık. Görev dağılımımızı gerçekleştirdik” dedi. İnceayan, partisinin 97 yılda bir çok merhalelerden geçtiğini belirterek emaneti iktidar ile taçlandırma sözü verdi. İnceayan, “Bu parti 97 yılda ne merhalelerden geçti. Şimdi üzerimizdeki görev, bu emaneti iktidar ile taçlandırmak. Durmadan çalışacağız. Burada İl Başkanımız Ahmet Kürkçü’ye de çok teşekkür etmek istiyorum. Kendisiyle çok başarılı işler yaptık. Yeri geldi akıl danıştık, yeri geldi sorunlara çözüm aradık birlikte. O hep bizim yanımızda oldu. Bundan sonra da yardımlarını esirgemeyeceğinden eminim” diye konuştu. Konuşmaların ardından eski başkan Kamil Cem Erdal’a hizmet plaketi verildi. Ardından Başkan Erdal İnceayan, CHP Merkez İlçe Başkanlığı yönetim kurulunu açıkladı.
CHP Merkez İlçe Başkanlığı’nda Erdal İnceayan dönemi başladı

 

CHP Merkez İlçe Başkanlığı 37. Olağan Kongresi tamamlandı. 2 listenin yarıştığı kongrede Erdal İnceayan yeni Merkez ilçe başkanı oldu. Seçimin ardından bugün devir teslim töreni düzenlendi. Geçen dönem merkez ilçe başkanlığını yürüten Kamil Cem Erdal, görevi Erdal İnceayan’a devretti.

 

Düzenlenen törene CHP İl Başkanı Ahmet Kürkçü başta olmak üzere çok sayıda partili katıldı.  Törende ilk olarak konuşan CHP İl Başkanı Ahmet Kürkçü, geçen dönem merkez ilçe başkanlığını yürüten Kamil Cem Erdal’a ve ekibine teşekkür etti, göreve yeni seçilen Erdal İnceayan ve ekibine ise başarılar diledi. İl Başkanı Ahmet Kürkçü, “37’nci kongremizi yapıyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi köklü bir partidir. Ben önceki Merkez İlçe yönetimine çok teşekkür ediyorum. Yeni yönetime büyük başarılar, kolaylıklar diliyorum. Merkez İlçe teşkilatının yükü gerçekten çok ağır. Erdal İnceayan arkadaşımızın bu sürece çok katkı sağlayacağını düşünüyorum. Partimnizde yeni bir anlayışla kılcal damar örgütlenmesine başlayacağız” dedi.

Görevde bulunduğu süre içinde iki ayrı seçim için çalıştıklarını ifade eden CHP Merkez İlçe eski Başkanı Kamil Cem Erdal, “Seçimlerden alnımızın akıyla çıktığımızı düşünüyorum” dedi.  Merkez İlçe eski Başkanı Cem Erdal da konuşmasında Demokrasimizin bir vazgeçilmezi olarak kongremizi tamamladık. Ben sürecin partimize hayırlı olmasını diliyorum. Benimle bu dönemde yol yürüyen yöneticilerimize ve desteğini benden esirgemeyen üyelerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Merkez İlçe olarak 2 seçim geçirdik. Alnımızın akıyla bu yolu yürüdüğümüzü düşünüyorum. Elbette zor bir görev. Yeni görev alan arkadaşlarımıza bu görevde kolaylıklar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Göreve yeni seçilen Erdal İnceayan, eski başkan Kamil Cem Erdal’ın kendilerine örnek davranışlar sergilediğini belirterek, CHP’yi iktidara taşımak için göreve geldiklerini söyledi. İnceayan, “Ben bugün burada bulunan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Cem başkanımızla 2 yıl birlikte görev yaptık. Cesur ve kararlı davranışlarıyla kendisini tanımaktan büyük mutluluk duyduğumu belirtmek isterim. Görev sürecimiz içerisince her zaman bizim önümüzü açtı ve büyük yol kat ettik.  Ahenk ve anlayış birliği içerisinde ilk yönetim kurulu toplantımızı yaptık. Görev dağılımımızı gerçekleştirdik” dedi. İnceayan, partisinin 97 yılda bir çok merhalelerden geçtiğini belirterek emaneti iktidar ile taçlandırma sözü verdi. İnceayan, “Bu parti 97 yılda ne merhalelerden geçti. Şimdi üzerimizdeki görev, bu emaneti iktidar ile taçlandırmak. Durmadan çalışacağız.

Burada İl Başkanımız Ahmet Kürkçü’ye de çok teşekkür etmek istiyorum. Kendisiyle çok başarılı işler yaptık. Yeri geldi akıl danıştık, yeri geldi sorunlara çözüm aradık birlikte. O hep bizim yanımızda oldu. Bundan sonra da yardımlarını esirgemeyeceğinden eminim” diye konuştu. Konuşmaların ardından eski başkan Kamil Cem Erdal’a hizmet plaketi verildi. Ardından Başkan Erdal İnceayan, CHP Merkez İlçe Başkanlığı yönetim kurulunu açıkladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.