CHP İl Başkanlığı'na talip 3 aday var.

14.11.2019 - 15:35, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2453+ kez okundu.
 

CHP İl Başkanlığı'na talip 3 aday var.

CHP İl Başkanlığı'na talip 3 aday var.
CHP İl Başkanlığı'na talip 3 aday var.  CHP'de kongre süreci başlıyor. Isparta'da ise mevcut Başkan Ahmet Kürkçü'nün tekrar aday olmayacağı seçimlerde şuana kadar 3 ismin aday olacağı öğrenildi.  CHP'nin gençlik kolları döneminden bu yana aktif siyasette olan Yalım Halıcı, yine partinin sevilen ismi İzzet Beydoğan ve geçen dönem Milletvekili Adayı olan Mimar Zafer Sağlam'ın aday olacağı öğrenildi. CHP'deki adayların hepside güçlü isimlerden oluşuyor.  Yeni adaylar çıkacağı da konuşuluyor. 
CHP İl Başkanlığı'na talip 3 aday var.

CHP İl Başkanlığı'na talip 3 aday var. 

CHP'de kongre süreci başlıyor. Isparta'da ise mevcut Başkan Ahmet Kürkçü'nün tekrar aday olmayacağı seçimlerde şuana kadar 3 ismin aday olacağı öğrenildi. 

CHP'nin gençlik kolları döneminden bu yana aktif siyasette olan Yalım Halıcı, yine partinin sevilen ismi İzzet Beydoğan ve geçen dönem Milletvekili Adayı olan Mimar Zafer Sağlam'ın aday olacağı öğrenildi. CHP'deki adayların hepside güçlü isimlerden oluşuyor. 

Yeni adaylar çıkacağı da konuşuluyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.