CHP İl Başkanı Ahmet Kürkçü: Aday sayısının Teke düşeceğine İnanıyorum

GÜNDEM 28.11.2019 - 17:19, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1480+ kez okundu.
 

CHP İl Başkanı Ahmet Kürkçü: Aday sayısının Teke düşeceğine İnanıyorum

CHP İl Başkanı Ahmet Kürkçü: Aday sayısının Teke düşeceğine İnanıyorum
CHP İl Başkanı Ahmet Kürkçü, il kongresi için şuana kadar 4 ismin adaylığının söz konusu olduğunu belirterek; “Ancak, Genel Merkezimiz tek adayla kongreye gidilmesinden yana. Bu nedenle tüm adaylarımızla konuşacağım. Kongreye kadar aday sayısının teke ineceğine inanıyorum” dedi.   Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Ahmet Kürkçü, dün akşam BLT Türk Televizyonunda yayınlanan ‘Gerçek Gündem’ programının konuğu oldu ve programda partisi ile ilgili açıklamalarda bulundu. KÜRKÇÜ; “KONGRE SÜRECİMİZ SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR” Açıklamalarında partisinin kongre sürecini de anlatan Başkan Kürkçü; “Bilindiği gibi partimizde kongre süreci yaşanıyor. Şuana kadar Mahalle, Köy ve Belde delege seçimlerimizi tamamladık. Önümüzdeki aylarda ilçe ve ardından Şubat ayı sonu Mart ayı başı gibi İl Kongremizi gerçekleştireceğiz. “BENİM ADAY OLMAYACAĞIMI AÇIKLAMAMDAN SONRA İL BAŞKANLIĞINA TALEP ARTTI” Bu zamana kadar il kongresi için başkanlığa adaylığını koyan tüm partili arkadaşlarımız kongredeki seçimlere giriyordu. Ancak, bu dönem Genel Merkezimiz, kongrelere tek adayla girilmesi yönünde görüş ve tavır belirtti. Bu nedenle, CHP Isparta İli Başkanlığı olarak biz kaç aday çıkarsa çıksın bu sayıyı bire indirmek istiyoruz. Aslında, il başkanlığı için bir talep söz konusu değildi. Ancak, ben il başkanlığı görevimi bırakacağımı ve kongrede tekrar aday olmayacağımı açıklamamdan sonra il başkanlığını düşünen arkadaşlar adaylıklarını açıklamaya başladılar. “ADAY OLAN ARKADAŞLARIN HEPSİYLE GÖRÜŞECEĞİM” Şuanda İl Başkanlığı için dört arkadaşımızın ismi geçiyor. Bu sayı kongre tarihine kadar azalabilir de, artabilir de. Zaten şuanda bir – ikisi çekilmiş durumda benim bildiğim. Ancak, kongre zamanına kadar il başkanlığı konusunda aday olan tüm arkadaşlarımızla ben bire bir görüşeceğim ve aday sayısını bire, kongreye de tek adayla gidilmesi konusunda çaba göstereceğim. Bu konuda da başarılı olacağıma ve kongreye tek adayla gireceğimize de inanıyorum. “AMACIMIZ, KALİTELİ BİR YÖNETİM OLUŞTURMAK” Çünkü, bizim amacımız tüm adaylarımızın ayrı ayrı listeler çıkarmak yerine partimizi en iyi noktaya götürebilecek kaliteli bir liste yani yönetim oluşturmaktır. Bunu da başaracağımıza inanıyorum” dedi. CHP’DE İL BAŞKANLIĞI İÇİN DÖRT KİŞİNİN İSMİ GEÇİYOR Bilindiği gibi, geçtiğimiz günlerde basına da yansıyan bilgilere göre şuana kadar CHP İl Başkanlığı için partide aktif görevlerde bulunan ve geçen dönem Milletvekili İrfan Bakır’ın Danışmanlığını yapan Yalım Halıcı, geçen dönem Milletvekili adayı olan İzzet Beydoğan, Mimarlar Odası Başkanı Zafer Sağlam ve eski İl Başkanı Yusuf Erdoğan’ın ismi geçiyor. Bu isimlerin azalacağı veya daha da çoğalacağını önümüzdeki süreç belli edecek.
CHP İl Başkanı Ahmet Kürkçü: Aday sayısının Teke düşeceğine İnanıyorum

CHP İl Başkanı Ahmet Kürkçü, il kongresi için şuana kadar 4 ismin adaylığının söz konusu olduğunu belirterek; “Ancak, Genel Merkezimiz tek adayla kongreye gidilmesinden yana. Bu nedenle tüm adaylarımızla konuşacağım. Kongreye kadar aday sayısının teke ineceğine inanıyorum” dedi.
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Ahmet Kürkçü, dün akşam BLT Türk Televizyonunda yayınlanan ‘Gerçek Gündem’ programının konuğu oldu ve programda partisi ile ilgili açıklamalarda bulundu.
KÜRKÇÜ; “KONGRE SÜRECİMİZ
SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR”
Açıklamalarında partisinin kongre sürecini de anlatan Başkan Kürkçü; “Bilindiği gibi partimizde kongre süreci yaşanıyor. Şuana kadar Mahalle, Köy ve Belde delege seçimlerimizi tamamladık. Önümüzdeki aylarda ilçe ve ardından Şubat ayı sonu Mart ayı başı gibi İl Kongremizi gerçekleştireceğiz.
“BENİM ADAY OLMAYACAĞIMI
AÇIKLAMAMDAN SONRA İL
BAŞKANLIĞINA TALEP ARTTI”
Bu zamana kadar il kongresi için başkanlığa adaylığını koyan tüm partili arkadaşlarımız kongredeki seçimlere giriyordu. Ancak, bu dönem Genel Merkezimiz, kongrelere tek adayla girilmesi yönünde görüş ve tavır belirtti. Bu nedenle, CHP Isparta İli Başkanlığı olarak biz kaç aday çıkarsa çıksın bu sayıyı bire indirmek istiyoruz. Aslında, il başkanlığı için bir talep söz konusu değildi. Ancak, ben il başkanlığı görevimi bırakacağımı ve kongrede tekrar aday olmayacağımı açıklamamdan sonra il başkanlığını düşünen arkadaşlar adaylıklarını açıklamaya başladılar.
“ADAY OLAN ARKADAŞLARIN
HEPSİYLE GÖRÜŞECEĞİM”
Şuanda İl Başkanlığı için dört arkadaşımızın ismi geçiyor. Bu sayı kongre tarihine kadar azalabilir de, artabilir de. Zaten şuanda bir – ikisi çekilmiş durumda benim bildiğim. Ancak, kongre zamanına kadar il başkanlığı konusunda aday olan tüm arkadaşlarımızla ben bire bir görüşeceğim ve aday sayısını bire, kongreye de tek adayla gidilmesi konusunda çaba göstereceğim. Bu konuda da başarılı olacağıma ve kongreye tek adayla gireceğimize de inanıyorum.
“AMACIMIZ, KALİTELİ
BİR YÖNETİM OLUŞTURMAK”
Çünkü, bizim amacımız tüm adaylarımızın ayrı ayrı listeler çıkarmak yerine partimizi en iyi noktaya götürebilecek kaliteli bir liste yani yönetim oluşturmaktır. Bunu da başaracağımıza inanıyorum” dedi.
CHP’DE İL BAŞKANLIĞI İÇİN
DÖRT KİŞİNİN İSMİ GEÇİYOR
Bilindiği gibi, geçtiğimiz günlerde basına da yansıyan bilgilere göre şuana kadar CHP İl Başkanlığı için partide aktif görevlerde bulunan ve geçen dönem Milletvekili İrfan Bakır’ın Danışmanlığını yapan Yalım Halıcı, geçen dönem Milletvekili adayı olan İzzet Beydoğan, Mimarlar Odası Başkanı Zafer Sağlam ve eski İl Başkanı Yusuf Erdoğan’ın ismi geçiyor. Bu isimlerin azalacağı veya daha da çoğalacağını önümüzdeki süreç belli edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.