CHP İL BAŞKANI YALIM HALICI’DAN KURULTAY YORUMU

GÜNDEM 28.07.2020 - 12:38, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1449+ kez okundu.
 

CHP İL BAŞKANI YALIM HALICI’DAN KURULTAY YORUMU

CHP İL BAŞKANI YALIM HALICI’DAN KURULTAY YORUMU
Kurultay’ın pandemi kurallarına uygun hareket etmekten, siyasi olgunluğa kadar tüm siyasi partilere örnek teşkil edecek bir kurultay olduğunu söyledi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı, geçtiğimiz hafta sonu yani 25 – 26 Temmuz 2020 tarihlerinde Ankara’da gerçekleşen partilerinin 37. Kurultayını değerlendirdi. BAŞKAN HALICI BAŞKANLIK DİVANINDA GÖREV YAPTI Değerlendirmesine, söz konusu Kurultay’da Başkanlık Divanında görev yaptığını ve bundan dolayı son derece mutlu olduğunu ifade eden Başkan Halıcı, kendisini bu göreve layık gören 81 ilden kurultaya katılan delegelere teşekkür etti. HALICI; “GENEL BAŞKANIMIZ YENİDEN SEÇİLDİ” İl Başkanı Yalım Halıcı; “Bilindiği gibi partimizin 37. Kurultay’ı 25 – 26 Temmuz tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirilmiştir. Kurultayımızda mevcut Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu 1319 delegenin 1251’inin oyunu alarak tekrar Genel Başkan olarak seçilmişlerdir. “BİRLİK VE BERABERLİK KURULTAYI OLDU” Kurultayımızda öne çıkan birtakım durumlar var. Bence bunun en önemlisi kurultayımızın birlik ve beraberlik içinde başlayıp sonuçlanması oldu. Zira, kurultayda parti içi demokrasinin tüm kuralları sınırsız ve sonsuz bir şekilde kurultayda işledi. Bunda Sayın Genel Başkanımızın göreve geldikten sonra başlatmış olduğu her geçen gün geliştirerek sürdürdüğü parti içi demokrasiye ve Türkiye'deki demokratik bir anlayışı yerleştirmeye yönelik bir çabanın güzel bir etkisi olduğu ve bunun meyvelerinin artık verilmeye başladığını bu kurultayda gördük. “BU KURULTAY PARTİMİZİ 2023’E TAŞIYACAK” Kurultayımızın daha başında bir sevgi ve hoşgörü ortamı oluştu. Güzel bir kurultay oldu. Bu kurultay partimizin önümüzdeki dönemde yapacağı Kurultaylar için de bir örnek oluşturacağı bir kurultay oldu. Türkiye'deki bütün siyasi partilere örnek olacak bir nitelikte bir kurultay oldu. Bilindiği gibi, Türk siyasetinde CHP’nin kurultayları tarih süreci boyunca hep çok önemli olmuş çok ilgi görmüştür. Hem partinin geleceği noktasında hem partinin geleceği noktasında ülkenin içinde bulunduğu sorunlar noktasında CHP kurultaylarında önemli tartışmalar yaşanır. Bu Kurultayda da hem partimizin geleceği yani partimizi Cumhuriyetimizin 100 Kuruluş Yıldönümü olan 2023’e taşıma noktasında hem ülkenin geleceği ve ülkenin içinde bulunduğu önemli sorunlar noktasında gerçekleşmiştir. “KURULTAYIN OLGUN BİR ORTAMDA GEÇMESİNİ SAĞLAYAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM” Bu kurultayla partimiz ülke genelinde bir kez daha birleşmiş ve kenetlenmiştir. Ben, başta Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere partimizin yöneticilerine, delegelerine ve kısacası hepsine ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Bundan sonra önümüzdeki seçimlere yönelik daha ciddi çalışmaları hep birlikte Bütün Türkiye'de olduğu gibi, Isparta’da da birlik ve beraberlik içinde, kardeşlik içerisinde yürüterek partimizi önümüzdeki dönemde daha başarılı bir noktaya taşıyacağız” dedi.  
CHP İL BAŞKANI YALIM HALICI’DAN KURULTAY YORUMU

Kurultay’ın pandemi kurallarına uygun hareket etmekten, siyasi olgunluğa kadar tüm siyasi partilere örnek teşkil edecek bir kurultay olduğunu söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı, geçtiğimiz hafta sonu yani 25 – 26 Temmuz 2020 tarihlerinde Ankara’da gerçekleşen partilerinin 37. Kurultayını değerlendirdi.

BAŞKAN HALICI BAŞKANLIK DİVANINDA GÖREV YAPTI

Değerlendirmesine, söz konusu Kurultay’da Başkanlık Divanında görev yaptığını ve bundan dolayı son derece mutlu olduğunu ifade eden Başkan Halıcı, kendisini bu göreve layık gören 81 ilden kurultaya katılan delegelere teşekkür etti.

HALICI; “GENEL BAŞKANIMIZ YENİDEN SEÇİLDİ”

İl Başkanı Yalım Halıcı; “Bilindiği gibi partimizin 37. Kurultay’ı 25 – 26 Temmuz tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirilmiştir. Kurultayımızda mevcut Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu 1319 delegenin 1251’inin oyunu alarak tekrar Genel Başkan olarak seçilmişlerdir.

“BİRLİK VE BERABERLİK KURULTAYI OLDU”

Kurultayımızda öne çıkan birtakım durumlar var. Bence bunun en önemlisi kurultayımızın birlik ve beraberlik içinde başlayıp sonuçlanması oldu. Zira, kurultayda parti içi demokrasinin tüm kuralları sınırsız ve sonsuz bir şekilde kurultayda işledi. Bunda Sayın Genel Başkanımızın göreve geldikten sonra başlatmış olduğu her geçen gün geliştirerek sürdürdüğü parti içi demokrasiye ve Türkiye'deki demokratik bir anlayışı yerleştirmeye yönelik bir çabanın güzel bir etkisi olduğu ve bunun meyvelerinin artık verilmeye başladığını bu kurultayda gördük.

“BU KURULTAY PARTİMİZİ 2023’E TAŞIYACAK”

Kurultayımızın daha başında bir sevgi ve hoşgörü ortamı oluştu. Güzel bir kurultay oldu. Bu kurultay partimizin önümüzdeki dönemde yapacağı Kurultaylar için de bir örnek oluşturacağı bir kurultay oldu. Türkiye'deki bütün siyasi partilere örnek olacak bir nitelikte bir kurultay oldu. Bilindiği gibi, Türk siyasetinde CHP’nin kurultayları tarih süreci boyunca hep çok önemli olmuş çok ilgi görmüştür. Hem partinin geleceği noktasında hem partinin geleceği noktasında ülkenin içinde bulunduğu sorunlar noktasında CHP kurultaylarında önemli tartışmalar yaşanır. Bu Kurultayda da hem partimizin geleceği yani partimizi Cumhuriyetimizin 100 Kuruluş Yıldönümü olan 2023’e taşıma noktasında hem ülkenin geleceği ve ülkenin içinde bulunduğu önemli sorunlar noktasında gerçekleşmiştir.

“KURULTAYIN OLGUN BİR ORTAMDA GEÇMESİNİ

SAĞLAYAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Bu kurultayla partimiz ülke genelinde bir kez daha birleşmiş ve kenetlenmiştir. Ben, başta Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere partimizin yöneticilerine, delegelerine ve

kısacası hepsine ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Bundan sonra önümüzdeki seçimlere yönelik daha ciddi çalışmaları hep birlikte Bütün Türkiye'de olduğu gibi, Isparta’da da birlik ve beraberlik içinde, kardeşlik içerisinde yürüterek partimizi önümüzdeki dönemde daha başarılı bir noktaya taşıyacağız” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.