CHP HEYETİ GÜL ÜRETİCİLERİ İLE BULUŞUYOR

GÜNDEM 02.06.2020 - 11:27, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2672+ kez okundu.
 

CHP HEYETİ GÜL ÜRETİCİLERİ İLE BULUŞUYOR

CHP HEYETİ GÜL ÜRETİCİLERİ İLE BULUŞUYOR
CHP İl Başkanı Yalım Halıcı, Yönetim Kurulu üyeleri ve partililerle beraber gül üreticilerini ve alım merkezlerini gezdi. Başkan Halıcı ve ekibi, Yakaören, Bozanönü, Küçük Gökçeli, Büyük Gökçeli ve Aliköy’de üreticilerle buluşup sorunlarını dinledi. Daha sonra ise gül alım merkezlerine giderek vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Halıcı: ‘Hiç kimse kendini yalnız hissetmesin, memleketimizin sorunlarına sahip çıkmaya devam edeceğiz’ dedi. 
CHP HEYETİ GÜL ÜRETİCİLERİ İLE BULUŞUYOR

CHP İl Başkanı Yalım Halıcı, Yönetim Kurulu üyeleri ve partililerle beraber gül üreticilerini ve alım merkezlerini gezdi.

Başkan Halıcı ve ekibi, Yakaören, Bozanönü, Küçük Gökçeli, Büyük Gökçeli ve Aliköy’de üreticilerle buluşup sorunlarını dinledi. Daha sonra ise gül alım merkezlerine giderek vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Halıcı: ‘Hiç kimse kendini yalnız hissetmesin, memleketimizin sorunlarına sahip çıkmaya devam edeceğiz’ dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.