CHP'DEN MİMARLAR ODASINA ZİYARET

GÜNDEM 17.01.2021 - 21:35, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2138+ kez okundu.
 

CHP'DEN MİMARLAR ODASINA ZİYARET

CHP'DEN MİMARLAR ODASINA ZİYARET
  Pandemi önlemleri altında ziyaretlerine devam eden CHP İl Başkanı Yalım Halıcı, Mimarlar Odası Başkanı Semih Göçer'i ziyaret etti. Haftanın dört gününü esnaf ve meslek odaları ziyaretlerine ve mahalle, esnaf gezilerine ayıran Cumhuriyet Halk Partisi Isparta İl Başkanı, bugün mimarlar odasını ziyaret etti. Başkan Yalım Halıcı'ya Merkez İlçe Başkanı Erdal İnceayan, İl Kadın Kolları Başkanı Pembe Görgeç, İl Gençlik Kolları başkanı Emre Erkan ve yöneticiler eşlik etti. Başkan Halıcı; Mimarlar odası başkanı Semih Göçer ve yönetimi ile kent konseyi ve kentin sorunlarını konuştu. Başkan Halıcı ziyaret çıkışında; "Kent konseyi kentimiz için çok önemli bir konumda. Meslek ve esnaf odaları da kent konseyinin kurulmasını istiyor. Merkez ilçe başkanımız ve yöneticilerimiz olarak kent konseyini önemsiyoruz. Kent konseylerinin kentlere faydasını Eskişehir örneğinde, Ankara örneğinde görüyoruz. Hukuki sürecin en kısa süre çözüme ulaşmasını ve en kısa zamanda kent konseyinin çalışmaya başlamasını istiyoruz. Sürecin takipçisi olacağız. Mimarlar Odası Başkanı Semih Göçer ve yönetimine ilgileri ve sohbetleri için teşekkür ederiz. " dedi.
CHP'DEN MİMARLAR ODASINA ZİYARET

 

Pandemi önlemleri altında ziyaretlerine devam eden CHP İl Başkanı Yalım Halıcı, Mimarlar Odası Başkanı Semih Göçer'i ziyaret etti.

Haftanın dört gününü esnaf ve meslek odaları ziyaretlerine ve mahalle, esnaf gezilerine ayıran Cumhuriyet Halk Partisi Isparta İl Başkanı, bugün mimarlar odasını ziyaret etti. Başkan Yalım Halıcı'ya Merkez İlçe Başkanı Erdal İnceayan, İl Kadın Kolları Başkanı Pembe Görgeç, İl Gençlik Kolları başkanı Emre Erkan ve yöneticiler eşlik etti.

Başkan Halıcı; Mimarlar odası başkanı Semih Göçer ve yönetimi ile kent konseyi ve kentin sorunlarını konuştu. Başkan Halıcı ziyaret çıkışında; "Kent konseyi kentimiz için çok önemli bir konumda. Meslek ve esnaf odaları da kent konseyinin kurulmasını istiyor. Merkez ilçe başkanımız ve yöneticilerimiz olarak kent konseyini önemsiyoruz. Kent konseylerinin kentlere faydasını Eskişehir örneğinde, Ankara örneğinde görüyoruz. Hukuki sürecin en kısa süre çözüme ulaşmasını ve en kısa zamanda kent konseyinin çalışmaya başlamasını istiyoruz. Sürecin takipçisi olacağız. Mimarlar Odası Başkanı Semih Göçer ve yönetimine ilgileri ve sohbetleri için teşekkür ederiz. " dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.