CHP'de sular durulmuyor

01.04.2015 - 00:18, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2689+ kez okundu.
 

CHP'de sular durulmuyor

Cumhuriyet Halk Partisi Isparta Cephesinde ön seçim sonrası sular durulmuyor, CHP aday Adaylarından Nuri Özkul, Sosyal Medya hesabından İl Başkanı Senayi Demirkol'a şu sözlerle yüklendi, Isparta İl Başkanı önce aday adayı olarak iline gelen birine bir çay ikram etme nezaketini ve aday adaylarına eşit mesafede durulması gerektiğini öğrensin''   Bu yorumun ardından İl Başkanı Demirkol'da bir yorum yazarak şöyle dedi;  Senayi Demirkol Nuri beye hic bir saygisizligim olmamıştır. 18 aday adayı içerisinde beni tek eleştiren kisidir.kendisine saygılarımı sunarım.

Cumhuriyet Halk Partisi Isparta Cephesinde ön seçim sonrası sular durulmuyor, CHP aday Adaylarından Nuri Özkul, Sosyal Medya hesabından İl Başkanı Senayi Demirkol'a şu sözlerle yüklendi, Isparta İl Başkanı önce aday adayı olarak iline gelen birine bir çay ikram etme nezaketini ve aday adaylarına eşit mesafede durulması gerektiğini öğrensin''

  Bu yorumun ardından İl Başkanı Demirkol'da bir yorum yazarak şöyle dedi; 

Senayi Demirkol Nuri beye hic bir saygisizligim olmamıştır. 18 aday adayı içerisinde beni tek eleştiren kisidir.kendisine saygılarımı sunarım.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.